Connect with us

BOX

Gală de box la Şimleu Silvaniei


Anul trecut, urbea de la poalele Măgurii a găzduit o gală de box după mai bine de 43 de ani. Acum, la mai puţin de 12 luni distanţă, în Şimleu va avea loc o nouă gală


CSM Zalău a deschis o secţie de box şi la Şimleu Silvaniei, iar antrenorii Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea fac eforturi pentru a promova acest sport şi în rândul tinerilor din zona orăşelului sălăjean. Aceste eforturi nu au fost în zadar, astfel că secţia de la Şimleu a fost productivă şi sunt câteva nume interesante, în special la feminin.

Tot cei de la CSM Zalău s-au implicat serios şi în organizarea unei gale de box în Şimleu Silvaniei, după o pauză de mai bine de 43 de ani. Ei bine, şimleuanii nu au trebuit să mai aştepte încă patru decenii pentru a vedea din nou pugilişti în acţiune în Sala de Sport „Măgura” din oraş, iar la mai puţin de un an de la desfăşurarea Memorialului „Viorel Burde” (23 noiembrie 2018), Şimleul va găzdui o nouă gală de box.

Este vorba despre prima ediţie a Cupei Oraşului Şimleu Silvaniei, o competiţie ce se doreşte a deveni o tradiţie. Competiţia va fi organizată de Clubul Sportiv Municipal Zalău în parteneriat cu Primăria oraşului Şimleu Silvaniei, sub egida Federaţiei Române de Box. Ediţia I a Cupei Oraşului Şimleu Silvaniei se va desfăşura vineri, 4 octombrie, în Sala de Sport „Măgura” din oraş.

La ediţia inaugurală se vor întrece pugilişti de la 11 cluburi. Este vorba despre Ring Box Târgu Mureş, CSM Târgu Mureş, Universitatea Cluj, Basti Box Salonta, CSM Bistriţa, CSS 2 Baia Mare, CSS Sighetu Marmaţiei, Box Club MLG Zalău, ACS Speranţa Jucu, CSM Cluj-Napoca şi CSM Zalău.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 2 octombrie.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX