Connect with us

Ştiri din Sălaj

În două zile, zece şoferi au rămas fără permis


Polițiștii au intervenit, în ultimele zile, la 50 de evenimente la care au fost solicitați pentru a menține siguranța publică, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, au constatat 25 de infracțiuni și au aplicat aproape 400 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale


În perioada 29 – 30 septembrie, poliţiştii din Sălaj au fost angrenați în acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Polițiștii au intervenit la 50 de evenimente, dintre care 44 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 25 de infracţiuni, din care trei la regimul circulaţiei rutiere (conducere fără permis și refuz de la prelevarea de mostre biologice), 14 contra patrimoniului (furturi și distrugeri) și opt contra persoanei (lovire sau alte violențe) şi au aplicat 385 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 102.395 lei.

De asemenea, au fost reținute zece permise de conducere și au fost retrase șapte certificate de înmatriculare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătit să intervină atunci când situaţia o impune.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj