Connect with us

DIVIZIA A1

Dănuţ Pascu – antrenor SCMU Craiova: ”În meciurile cu Volei Municipal Zalău am jucat fără patru titulari”


Oltenii au învins de două ori echipa Zalăului la turneul ce s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, tocmai în Bănie


Volei Municipal Zalău a început cu stângul perioada de pregătire şi a fost învinsă în primul meci de verificare de Ştiinţa Explorări Baia Mare, însă ulterior a câştigat al doilea amical disputat în compania maramureşenilor, nu fără să le cedeze acestora două seturi. Sigur, la Baia Mare, Volei Municipal nu s-a putut baza pe jucătorii convocaţii la echipele naţionale.

Odată cu revenirea internaţionalilor Andrei Spînu şi Cristian Bartha, gruparea de sub Meseş spera la o evoluţie mai bună la turneul de la Craiova la care a participat la finalul săptămânii trecute.

Însă, nu a fost chiar aşa. Astfel, chiar dacă a debutat la turneul din Bănie cu o victorie în faţa celor de la Universitatea Cluj, au urmat două eşecuri împotriva gazdelor de la SCMU Craiova, care nu s-a putut baza pe patru titulari la acest turneu, după cum spune chiar antrenorul oltenilor.

”Au fost meciuri folositoare, care ne-au ajutat foarte mult. Primul obiectiv a fost să jucăm bine, să avem o organizare bună a jocului, să avem eficienţă pe toate acţiunile şi în al doilea rând ne-am propus să câştigăm fiecare punct şi fiecare meci.Am făcut o treabă bună, ţinând cont că au fost câţiva jucători care au lipsit din echipă. Mă refer la Lică, Olteanu care resimt oboseala după activitatea de la lotul naţional şi au fost menajaţi în acest turneu. Au mai lipsit Igor Jovanovic, Neven Majstorovic şi practic am jucat fără patru titulari. Apreciez foarte mult ce au făcut ceilalţi jucători, au fost serioşi, au muncit. Şi-au dorit să joace şi au făcut-o cu plăcere şi s-a văzut şi rezultatele. Suntem departe de a gândi că ne vom bate la titlu. Sunt două echipe de care nu te poţi atinge în acest campionat, este vorba de Arcada Galaţi şi Dinamo, iar noua nu ne rămâne decât să ne luptăm pentru o medalie”, a declarat Dănuţ Pascu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1