Connect with us

Ştiri din Sălaj

Vezi cine sunt autorii violului din zona Kaufland Zalău


O copilă în vârstă de 16 ani şi un tânăr în vârstă de 19 ani au violat, bătut şi umilit o tânără de 16 ani, totul la comanda unei alte copile în vârstă de doar 13 ani. Autorii au fost arestaţi şi îşi vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor


Un groaznic eveniment a avut loc la finele săptămânii trecute în Zalău. Un scenariu demn de un film horror s-a petrecut chiar pe străzile din municipiu. Astfel, o copilă în vârstă de 13 ani a “pus la cale” un plan malefic care viza batjocorirea unei tinere de 16 ani, pe motiv că i-ar fi furat iubitul.

Copila a apelat la ajutorul unei tinere de 16 ani – Mihaela Varga şi a unui adolescent de 19 ani – Ionuţ Farcaş.

Cei trei din urmă s-au întâlnit cu tănăra de 16 ani în zona Kaufland din Zalău, acolo unde Mihaela şi Ionuţ au violat-o, bătut-o şi umilit-o pe tânăra de 16 ani care i-ar fi furat iubitul copilei de 13 ani. Însă, detaliile întregului eveniment le găsiţi AICI.

Ei bine, asupra agresorilor au fost luate primele măsuri, iar tânăra de 16 ani şi adolescentul în vârstă de 19 ani au fost arestaţi preventiv şi îşi vor petrece următoarele 30 de zile în spatele graţiilor, asta după ce magistraţii Tribunalului Sălaj au admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

Inculpaţii au contestat decizia şi în această dimineaţa va avea loc o nouă şedinţă la Tribunalul Sălaj.

Ionuţ Farcaş nu se află la prima abatere şi este cunoscut în rândul autorităţilor locale, fiind condamnat pentru tâlhărie, de pe vremea când era minor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj