Connect with us

FOTBAL

Ciprian Brata a ajuns la ACS Fotbal Comuna Recea!


Fostul internaţional de tineret, care de-a lungul anilor a bifat aproape 80 de meciuri în Liga I, s-a transferat recent tocmai de la rivala Minaur Baia Mare, în speranţa de a promova în liga secundă cu echipa pregătită de Romică Buia


Când evolua pentru FC Silvania Şimleu Silvaniei, Ciprian Brata (n. 24 martie 1991) bătea la porţile Naţionalei de tineret. Mijlocaşul sătmărean a şi bifat cinci prezenţe pentru “tricolorii” mici.

De la poalele Măgurii, talentatul fotbalist a ajuns direct în prima ligă, la Pandurii Târgu Jiu. Timp de aproape 6 ani, Brata a respirat aerul tare de pe prima scenă a fotbalului românesc, în tricoul formaţiilor Pandurii, FC Braşov, Corona Braşov, FC Botoşani şi Drobeta Turnu Severin.

În anul 2016, măcinat şi de unele accidentări, fotbalistul a revenit acasă. La Olimpia Satu Mare, el a jucat până în vara anului trecut, când “Oli” s-a desfiinţat.

În iarnă, “Bratone” a ajuns la Minaur Baia Mare, acolo unde a evoluat până în vară.

Se pare că fotbalistul nu s-a acomodat foarte bine la echipa din capitala Maramureşului. Ca urmare, experimentatul mijlocaş a schimbat macazul, dar nu prea mult, deoarece el a rămas tot în Maramureş.

Astfel, în zilele trecute, Ciprian Brata a semnat un contract pe o perioadă de un an cu ACS Fotbal Comuna Recea. La 28 de ani, fotbalistul mai poate arăta multe  pe “dreptunghiul verde”, mai ales într-o echipă redutabilă şi care în acest sezon îşi doreşte promovarea în liga secundă!

“În vară, m-am pregătit câteva săptămâni cu Minaur Baia Mare, dar nu am mai rămas acolo. De mai bine de o săptămână am ajuns la Recea. Acum sunt apt sută la sută şi e posibil să debutez în partida de luni cu Sănătatea Cluj! La noua echipă, îmi doresc să joc, să revin la o formă sportivă bună şi să ne atingem obiectivul, adică promovarea în Liga a II-a!”, a declarat Ciprian Brata pentru ziarul Sportul Sălăjean.

ACS Fotbal Comuna Recea este una dintre puţinele formaţii neînvinse din Seria 5 şi a fost lider în prima parte a campionatului, până ieri când Luceafărul Oradea a câştigat şi a urcat pe primul loc.

Maramureşenii doresc însă să revină cât de repede în fotoliul de lider. Pentru aceasta, elevii lui Romulus Buia trebuie să învingă mâine, la Cluj-Napoca (ora 17.00), în restanţa cu Sănătatea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL