Connect with us

FOTBAL

Alexandru Pop: ”Victoria cu CFR Cluj II ne ajută în primul rând la psihic. Cu o astfel de atitudine putem bate orice echipă din această serie”

Antrenorul de la SCM Zalău s-a declarat în primul rând mulțumit de rezultat și a ținut să îi felicite pe jucători pentru dăruire și unitatea de care au dat dovadă

SCM Zalău a scăpat de ultimul loc în Seria a V-a și a ajuns la un punct, după ce sâmbătă a câștigat cu 3 – 2 duelul de pe teren propriu cu CFR Cluj II.

În debutul reprizei secunde, zălăuanii au avut chiar și un avans de trei goluri, însă au sacrificat spectacolul și au preferat să conserve victoria. Chiar dacă clujenii s-au apropiat la 3 – 2, SCM Zalău a fost echipa învingătoare, iar Alexandru Pop a ținut să îi felicite pe jucători pentru dăruire și unitatea de care au dat dovadă.

”Este o victorie foarte importantă de care aveam nevoie și care ne ajută în primul rând la psihic. Noi în toate meciurile am jucat bine, însă nu am obținut puncte cu Bistrița și Sânmartin. Cu CFR Cluj II după ce am avut 3 – 0 am încercat să ținem de rezultat, fiindcă sunt importante punctele.Am avut foarte multă presiune iar acea depunctare ne-a tras în jos, dar mă bucur că am scăpat de acel minus. Avem o echipă foarte unită, iar băieții sunt incredibili și țin să le mulțumesc. Cu o astfel de atitudine în teren putem bate orice echipă din această serie”, ne-a declarat antrenorul Alexandru Pop.

SCM Zalău ocupă locul 15 cu un punct în Seria a V-a, iar în etapa următoare va juca în deplasare la Sticla Arieșul Turda.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL