Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO.Volei Municipal Zalău, învinsă și a doua oară de SCMU Craiova, la Cupa Radu Zamfirescu


Chiar dacă i-a avut în teren pe internaționalii Cristian Bartha și Andrei Spînu, vicecampioana României a arătat modest și în al doilea joc cu SCMU Craiova, în fața căreia a pierdut cu 3 – 1


Volei Municipal Zalău arată multe slăbiciuni în această perioadă de pregătire și din cinci jocuri are doar două victorii. Una a fost cu Explorări Baia Mare, scor 3 – 2, iar al doilea succes s-a consemnat la debutul turneului de la Craiova, când elevii lui Bogdan Tănase au trecut cu 3 – 1 de ”U” Cluj. Jocul a fost mult mai echilibrat decât o arată scorul, iar fiecare set a fost foarte strâns, consemnându-se o diferență de două puncte.

Adevăratele jocuri amicale pentru Volei Municipal Zalău au fost cu SCMU Craiova, vineri și sâmbătă, în Sala Polivalentă din Bănie.

După ce vineri, zălăuanii au fost depășiți la toate capitolele și au pierdut cu 3 – 0, sâmbătă tot SCMU Craiova a avut câștig de cauză. Chiar dacă la olteni nu au jucat experimentații Laurențiu Lică, Răzvan Olteanu sau ridicătorul Jovanovic, gruparea pregătită de Dănuț Pascu tot a fost superioară Zalăului, care i-a avut la dispoziție pe internaționalii Cristian Bartha și Andrei Spînu.

Primul set a revenit Zalăului, care s-a impus cu 25 – 23, dar gruparea de sub Meseș s-a stins rapid. Craiova a câștigat setul doi cu 25 – 18, apoi s-a impus tot la o diferență consistentă și în setul trei, cu 25 – 19. Jocul s-a terminat după setul patru, care a fost mai strâns, însă oltenii au câștigat cu 25 – 22.

Cu trei victorii din tot atâtea jocuri, SCMU Craiova s-a clasat pe primul loc la turneul pe care l-a organizat, în timp ce Volei Municipal a ocupat poziția secundă.

Organizatorii au acordat și premii individuale, iar de la vicecampioana României – Leo Dal Bosco a primit premiul pentru cel mai tehnic jucător.

Săptămâna viitoare, Volei Municipal Zalău va disputa ultimele jocuri amicale, pe teren propriu, urmând ca în cadrul turneului pe care îl organizează să își prezinte și lotul.

SCMU Craiova – Volei Municipal Zalău 3 – 1 (-23, 18, 19, 22)

Premii individuale:

Robert Călin (Craiova) – cel mai tânăr jucător

Leo Dal Bosco (Zalău) – cel ma tehnic jucător

Filip Sestan (Craiova) – MVP-ul turneului

Sursa foto: Sportul Doljean

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1