Connect with us

FOTBAL

Cristian Călin: ”Suntem hotărâți să obținem victoria cu orice preț în meciul cu CFR Cluj II”


Fotbalistul de la SCM Zalău se așteaptă la un meci dificil cu echipa secundă a campioanei României, dar crede că gruparea zălăuană poate câștiga partida de sâmbătă, iar jocul din ultimele etape îi dă încredere


După etapa a VI-a, din Seria a V-a, SCM Zalău poate fi pe plus, însă cu o singură condiție: să învingă pe CFR Cluj II.

Gruparea zălăuană joacă în fața satelitului campioanei României, care are în componență jucători valoroși, toți fiind foarte tineri. CFR Cluj II vine sub Meseș după un parcurs bun și ocupă locul 3 în serie, însă SCM Zalău vrea victoria cu orice preț.

Cristian Călin – unul dintre cei mai experimenați jucători din lot – se așteaptă la un meci dificil, dar crede că echipa sa poate câștiga acest meci, iar jocul din ultimele etape îi dă încredere.

”Ne așteaptă un joc dificil, deoarece întâlnim o echipă a CFR-ului care are în componență jucători tineri, dornici de afirmare, ce sunt capabili să joace un fotbal foarte bun. Echipa noastră a practicat un joc destul de bun în ultimele partide, însă nu am fructificat ocaziile pe care ni le-am creeat, iar acest lucru ne-a costat. Am făcut o pregătire foarte bună în această săptămână, suntem uniți și hotărâți să obținem victoria cu orice preț”, a declarat Cristian Călin, pentru pagina oficială de la SCM Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL