Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău a pierdut fără drept de apel amicalul cu SCMU Craiova!


După ce joi seară a trecut cu 3 – 1 de Universitatea Cluj, vicecampioana României a pierdut al doilea joc de la Cupa ”Radu Zamfirescu” cu gazdele de la SCMU Craiova. Oltenii s-au impus cu 3 – 0, setul trei fiind singurul în care zălăuanii s-au ridicat la nivelul adversarului


Volei Municipal Zalău se află în plină pregătire pentru startul campionatului și deja a susținut patru jocuri amicale. Primele două au fost săptămâna trecută la Baia Mare, unde vicecampioana a pierdut primul joc cu Explorări, cu 3 – 0, dar în a doua partidă și-a luat revanșa și a câștigat cu 3 – 2.

De joi și până sâmbătă, formația antrenată de Bogdan Tănase participă la Cupa ”Radu Zamfirescu” de la Craioava, acolo unde a disutat deja două partide.

În jocul de joi seară, Volei Municipal Zalau a trecut cu 3 – 1 de Universitatea Cluj, însă a fost un scor strâns în toate cele patru seturi, decise la limită! După 25- 23 pentru Zalău în setul de debut, Universitatea Cluj a egalat la general, după un set doi spectaculos care s-a prelungit până la 39 – 37! Volei Municipal a fost echipa mai exactă în seturile trei și patru și s-a impus de fiecare dată cu 25 – 23.

Vineri dimineață, vicecampioana și-a măsurat forțele cu SCMU Craiova, o echipă cu pretenții la primele locuri. În acest amical, trupa zălăuană a fost  depășită la toate capitolele de olteni, care s-au impus cu 3 – 0!

Chiar dacă Dănuț Pascu nu l-a trimis în teren pe cel mai experimentat jucător – Laurențiu Lică – primele două seturi au fost la discreția gazdelor care au câștigat cu 25 – 19 și 25 – 15. Doar în setul trei, Volei Municipal a avut momente când s-a ridicat la nivelul adversarului, dar până la urmă, elevii lui Pascu au câștigat și acest set cu 25 – 23.

Volei Municipal Zalău are ocazia să se revanșeze în fața Craiovei, sâmbătă dimineață, de la ora 11.15, când cele două grupări vor juca un nou amical la Cupa ”Radu Zamfirescu”.  SCMU Craiova va mai disputa vineri, de la ora 17.15 un joc de verificare cu Universitatea Cluj.

Rezultatele turneului de la Craiova:

”U” Cluj – Volei Municipal Zalău 1 – 3 ( 23:25, 39:37, 23:25, 23:25 )

SCM U Craiova – Volei Municipal Zalău 3 – 0 (25:19, 25:15, 25:22)

Craiova: Ionuţ Teleleu, Igor Jovanovic, Stanislaw Wawrzyńczyk, Robert Călin, Andrei Georgescu, Andrei Grigoraş, Ştefan Lupu, Liviu Suson, Filip Sestan, Răzvan Olteanu, Laurenţiu Lică. Antrenor: Dănuţ Pascu.

Zalău: Leo Dal Bosco, Gabriel Cherbeleaţă, Paul Somoi, Ovidiu Darlaczi, Gabriel Ghionea, Cristi Bartha, Şerban Paşcan, David Szabo, Alexandru Muscina, Andrei Spînu. Antrenor: Bogdan Tănase.

Ora 17,15: SCMU Craiova – Universitatea Cluj

Sâmbătă, ora 11.15: SCM Craiova – Volei Municipal Zalău

Sursa foto: Gazeta de Sud

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1