Connect with us

FOTBAL

A doua victorie consecutivă pentru Ardealul Crişeni, în Liga a IV-a Sălaj


După ce s-a impus în deplasarea de la Ileanda cu 4 – 3, formaţia condusă de Călin Morar a învins-o şi pe Someşul Someş Odorhei, tot la limită şi a ajuns pe locul 6!


Ardealul Crişeni a avut parte de un debut infernal de campionat, iar în primele două etape s-a duelat cu două dintre grupările care se bat la titlu, Dumbrava Gîlgău şi Rapid Jibou. Dacă pe Gîlgău Arena a pierdut cu 2 – 0, gruparea condusă de Călin Morar a cedat la limită în faţa Rapidului. Pentru Ardealul, sezonul a început cu adevărat din etapa a III-a, când Adrian Baidoc şi compania au câştigat în deplasarea de la Ileanda.

Acel succes extern a fost dublat de o victorie pe teren propriu cu Someşul Someş Odorhei. În acest meci, gazdele au început tare şi au pus presiune la poarta adversă. Jocul a şi dat roade pe tabela de marcaj, deoarece din minutul 9, Ardealul a deschis scorul. După o fază bună de atac, Raul Irimeş a scăpat singur spre poarta lui Marcel Petcu, pe care l-a învins cu un lob frumos. Gruparea condusă de Călin Morar nu a  redus din ritm, iar câteva minute mai târziu, Nicolae Micle putea face 2 – 0, însă a ratat o ocazie mare. Gazdele au controlat mijlocul terenului şi au ajuns cu uşurinţă în preajma careului advers. Până la urmă a venit şi golul doi, reuşit în minutul 33 de Adrian Baidoc. A fost un gol de excepţie, “căpitanul” Crişeniului reuşind să intercepteze balonul  şi să treacă în viteză de mai mulţi adversari. Cu “sânge rece”, ataacantul a şutat de la vreo 30 m şi l-a lăsat fără reacţie pe portar.

S-a intrat cu 2 – 0 la pauză. Amfitrionii puteau scăpa de orice emoţie, însă Raul Irimeş a greşit la finalizare, deşi s-a aflat singur cu Marcel Petcu. În partea secundă, Someşul a avut câteva acţiuni periculoase la poarta apărată de Bogdan Baidoc, însă toate au rămas fără rezultat. Elevii lui Adrian Deac au avut câteva lovituri libere care au însemnat pericol pentru defensiva adversă, dar şi câteva  şuturi de la distanţă. Timpul s-a scurs în favoarea celor de la Ardealul, iar situaţia celor 3 puncte era ca şi rezolvată. Abia în prelungiri, Someşul a redus din diferenţă prin Andrei Pop, însă nu a mai fost timp suficient pentru ca oaspeţii să poată emite pretenţii la un rezultat pozitiv. A fost a treia înfrângere pentru Someşul Someş Odorhei, care rămâne pe locul 9. De cealaltă parte, Ardealul Crişeni arată mult mai bine, iar în urma celor două victorii, Adrian Baidoc şi compania au ajuns pe locul 6! Ardealul are acum moral bun şi speră la un rezultat pozitiv şi în etapa următoare când va evolua în deplasare la Olimpic Bocşa, o echipă rănită, care a încasat 23 de goluri în patru jocuri.

“A fost un meci frumos şi mă bucur că am obţinut a doua victorie consecutivă. Sperăm să o ţinem tot aşa şi să câştigăm cât mai multe meciuri. Avem o echipă tânără şi ambiţioasă şi pe lângă asta mai avem şi galerie, care ne susţine la fiecare meci. Ţin să le mulţumesc celor care au încredere în noi”, a declarat Adrian Baidoc, “căpitanul” celor de la Crişeni.

ACS Ardealul Crişeni  – Someşul Someş Odorhei 2 – 1 (2 – 0)

Au marcat: Raul Irimeş (‘9) şi Adrian Baidoc (‘33), respectiv Andrei Pop (90+1)

ACS Ardealul: Bogdan Baidoc – Tudor Brîndea, Eduard Kurti, Flaviu Maioș, Flaviu Gîlgău – Paul Hanga, Sebastian Pop, Adrian Baidoc - cpt., Adrian Kaszta – Raul Irimeş şi Nicolae Micle. Rezerve: Futo Tiberiu – Marius Aciu, Cătălin Tărţiu, Sergiu Ardelean și Andrei Moldovan. Antrenor: Călin Morar. Delegat: Mihai Gîlgău

Someșul: Marcel Petcu – Raul Porumb, Octavian Ureche, Raul Iliese – George Porumb, Vlad Ortelecan (cpt.),  Marcel Mureșan, Adrian Pop – Darius Ungur (’30 Ștefan Mehesz) și Andrei Pop. Rezerve: Marius Moş, Samuel Botiş, Flaviu Conţ, Marius Şimonca şi Ciprian Stoica. Antrenor: Adrian Deac. Delegat: Tudor Corniş

Au arbitrat: la centru – Bogdan Cozorici (Zalău), asistenţi – Farkas Szabolcs şi Georgiana Seutea (ambii din Zalău)

Observator AJF: Zoly Ardelean (Zalău)

Jucătorul meciului: Adrian Baidoc

 

Amănunte de la fiecare meci, în ediția tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL