Connect with us

FOTBAL

Gabriel Coţi este apt de joc şi poate debuta în faţa fostei echipe


Mijlocaşul a absentat în primele 5 etape din cauza unei accidentări, dar acum şi-a revenit şi ar putea juca contra celor de la CFR Cluj II, echipa la care a evoluat în urmă cu un an


Unul dintre cei mai experimentaţi jucători pe care i-a transferat în vară SCM Zalău a fost Gabriel Coţi, cel care a mai jucat sub Meseş, în perioada 2016 – 2017, pentru FC Zalău.

Însă, după cantonament, mijlocaşul s-a şi accidentat, astfel că el a jucat doar câteva minute într-un amical cu CS Barcău Nuşfalău. Fotbalistul a resimţit dureri tocmai la genunchiul la care a avut ruptură de ligament încrucişat, iar în primele 5 etape a fost indisponibil şi nu a putut ajuta echipa.

Fotbalistul de 22 de ani este acum apt de joc, astfel că ar putea debuta oficila pentru SCM  în partida de sâmbătă cu CFR Cluj II.

”M-am antrenat normal în ultima perioadă şi mai trebuie să lucrez puţin doar la partea fizică pentru că am de recuperat, dar în mare parte sunt apt de joc. Abia aştept să intru”, ne-a declarat Gabriel Coţi.

Jucătorul se aşteaptă la un meci dificil cu echipa secundă a campioanei României, la care Gabriel Coţi a jucat în urmă cu un an.

“Având în vedere ultimele noastre rezultate avem nevoie mare de puncte pentru a scăpa de acel minus. Sâmbătă întâlnim o echipă foarte tânără, cu jucători de mare viitor, care pot face diferenţa în orice moment al jocului. Jocul nostru din ultimele meciuri îmi dă speranţe pentru că am arătat un fotbal destul de bun, dar ne-a lipsit şansa de a câştiga. Sâmbătă jucăm acasă şi indiferent de adversar trebuie să câştigăm pentru că nu mai avem voie să facem paşi greşiţi”, ne-a declarat Gabriel Coţi.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL