Connect with us

FOTBAL

Cupa Satelor se pregăteşte de a II-a ediţie


AJF Sălaj a dat startul la înscrieri, care se pot face până în 15 octombrie


Cupa Satelor este o competiţie nouă propusă de Federaţia Română de Fotbal, în colaborare Asociaţiile Judeţene de Fotbal, dar care s-a bucurat deja de desfăşurarea primei ediţii, astfel că organizatorii se pregătesc de ediţia cu numărul 2.

La nivelul judeţului Sălaj, Comuna Crişeni a câştigat această competiţie, însă, s-a oprit în faza următoare, la turneul regional de la Prundu Bârgăului.

Competiţia este destinată copiilor născuţi  în anul 2007 şi mai tineri iar cei care organizează Cupa Satelor, speră să descopere tinere talente care să facă ulterior pasul spre fotbalul de performanţă.

Faza judeţeană a celei de-a doua ediţii a Cupei Satelor se va desfăşura în perioada octombrie –  martie 2020, iar la fel ca şi anul trecut se va organiza pe centre, în funcţie de numărul echipelor înscrise.

Înscrierile se fac până în 15 octombrie, după care va fi întocmit programul competiţioanal.

“Aşteptăm un număr cât mai mare de echipe, ţinând cont de importanţa pe care o dă competiţiei Federaţia Română de Fotbal şi AFIR. Tinerii jucători din mediul rural au şansa să se afirme într-o competiţie care are continuitate şi la nivel naţional. AJF Sălaj va organiza faza judeţeană pe centre”, ne-a declarat Leontin Moga, secretarul AJF Sălaj.

La ediţia trecută au participat 20 de echipe la faza judeţeană, iar la turneul final organizat la Titan Arena s-au calificat echipele din Nuşfalău, Chieşd, Crişeni, Pericei, Horoatu Crasnei şi Sălăţig.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL