Connect with us

FOTBAL

Bătaie, jandarm femeie în sânge şi arestări în Seria Zalăului! GALERIE FOTO

După ce a fost lider aproape tot timpul sezonului, FC Hunedoara a pierdut promovarea în Liga a II-a, iar nervii a răbufnit  la Pâncota, în partida de vineri

 

Totul s-a întâmplat la partida de vineri, din etapa a XXIII-a a Seriei 5 din Liga a III-a, de Pâncota. Meciul de la Pâncota, dintre echipa locală Şoimii şi oaspeţii de la FC Hunedoara s-a încheiat într-un cadru neimaginat. 

Înainte de ultimul sfert de oră, gazdele au reuşit să dea lovitura prin Alin Mihai (’74), acesta fiind şi singurul gol al meciului, ceea ce făcea ca hunedorenii să piardă şansa de promovare în Liga 2. După ultimul fluier al arbitrului, terenul din Pâncota s-a transformat într-un adevărat câmp de luptă. 

La finalul partidei, tensiunea era foarte mare şi a fost nevoie doar de o simplă scânteie ca să izbucnească nebunia. Au vut loc două conflicte, unul între jucători iar celălat între suporterii echipei oaspete şi reprezentaţii societăţii de pază. Se pare că fundaşul central al gazdelor, Ioan Lengyel l-ar fi lovit cu pumnii în piept pe căpitanul Hunedoarei, după care, căzut la pământ acesta a mai încasat câteva lovituri de la mai mulţi jucători ai Şoimilor, pierzându-şi cunoştinţa. Pentru ca situaţia să nu degereneze, s-a dispus la evacuarea suporterilor echipei oaspete. Însă, la un moment dat, dinspre tribune s-a aruncat cu pietre iar un jandarm a fost lovit în arcada ochiului stânge. Din informaţiile pe care le deţinem se pare că este vorba despre o jandarmeriţă care se pare că de la stadion a  fost dusă direct la spital.

Chiar şi la două ore de la finalul jocului, fanii hunedoreni se aflau încă la stadion, dând socoteală forţelor de ordine. În prezent se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate în conflict. Se pare că oficialii echipei FC Hunedoara vor depune un memoriu la FRF, trimiţând caseta video, în care a fost surprinsă întreaga bătaie de după meci.

  sursa foto: arq.ro

loading...
Loading...
5 Comments

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL