Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, din victorie în victorie şi a urcat pe locul 5 Liga a IV-a

Gruparea de sub Măgură a punctat al şaselea meci câştigat consecutiv şi a ajuns la doar 3 puncte de play-off

Cu unele calcule, Sportul Şimleu poate prinde primul loc chiar din acest sezon, însă elevii lui Bogdan Pop nu se gândesc la acest lucru, ci la următorul meci dificil, de duminică, cu Dumbrava Gâlgău. Cele două victorii obţinute săptămâna trecută, cu CS Crasna şi Meseşul Treznea erau scontate şi doar diferenţa la care se vor impune şimleuanii era pusă sub semnul întrebării. Dacă de “lanterna roşie”, Sportul a trecut mai greu, sâmbăta trecută, gruparea de sub Măgură a făcut scor cu fosta campioană Meseşul Treznea. Adversarul mai modest i-a făcut pe Călin Balotă şi colegii săi să trateze meciul cu lejeritate, iar acest lucru s-a văzut.

 

În prima repriză oaspeţii au fost cei care au avut posesia, au pasat, dar fără ocazii la poarta lui Emil Lucaciu. Inevitabilul s-a produs în minutul 36, când Flaviu Bărnuţiu a transformat o lovitură de la 11 metri şi totul era în grafic. Reduta Meseşului a rezistat puţin după pauză, când, cu  unele schimbări efectuate de Bogdan Pop, Sportul Şimleu, a fost “vioara întâi” până la final.

 

Tudor Ulmeanu şi Marcel Mureşan au marcat în debutul actului secund, fapt ce a facilitat misiunea echipei gazdă. În încercarea de a reveni în joc, gruparea antrenată de Vasile Mureşan s-a văzut nevoită să mai încaseze alte 3 goluri, atfel că eforturile oaspeţilor au fost răsplătite doar prin golul de onoare marcat în prelungiri de Alexandru Bulz.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. frf

    11 May 2013 at 19:03

    prostii uitativa mai bine ziaristilor dumbrava este pe 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL