Connect with us

VOLEI

Turneu la Craiova pentru vicecampioana României. PROGRAMUL COMPLET


De joi şi până sâmbătă, vicecampioana României participă la Cupa “Radu Zamfirescu” unde va juca cu Universitatea Cluj şi de două ori cu SCMU Craiova


În mai puţin de trei săptămâni se dă startul Diviziei A1, prima etapă fiind programată pe 12 octombrie. Până atunci, Volei Municipal Zalău mai are timp să se pună la punct cu pregătirea, fiind şi în formulă completă, după ce zilele trecute s-au alăturat echipei şi internaţionalii Andrei Spînu, Cristian Bartha şi Sauli Sinkkonen.

După ce săptămâna trecută a susţinut primele jocuri amicale cu Explorări Baia Mare,  vicecampioana României va lua startul şi la Cupa “Radu Zamfirescu”, care are loc de joi şi până sâmbătă la Craiova.

Doar trei echipe participă la acest turneu, iar alături de gazdele  de la SCMU Craiova şi de Volei Municipal Zalău va mai fi prezentă şi Universitatea Cluj.

Programul de desfăşurare a acestui turneu amical este mai diferit, în condiţiile în care Universitatea Cluj va juca două meciuri, în timp ce SCMU Craiova şi Volei Municipal Zalău vor disputa trei partide.

Cele două rivale din Divizia A1 se vor duela de două ori în două zile, ambele jocuri urmând a fi teste utile în perspectiva campionatului.

Volei Municipal Zalău va juca primul amical de la Craiova, joi seara, cu Universitatea Cluj, după care vineri dimineaţă se va duela cu SCMU Craiova.

Al doilea joc dintre Volei Municipal Zalău şi SCMU Craiova va avea loc sâmbătă dimineaţă.

Ultimul turneu amical pentru vicecampioana României va fi Cupa Municipiului Zalău, care va avea săptămâna viitoare.


Programul turneului de la Zalău

Joi, ora 19:15: „U” Cluj – ACSVM Zalău;

Vineri, ora 10:15: SCM “U” Craiova – ACSVM Zalău;

Ora 17:15: SCM “U” Craiova – „U” Cluj

Sâmbătă, ora 11:15: SCM “U” Craiova – ACSVM Zalău

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI