Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. Volei Municipal a început greoi seria jocurilor amicale


În primele partide de verificare, vicecampioana României nu a arătat mare lucru, fiind lipsită şi de aportul a trei internaţionali. Astfel, sălăjenii au pierdut clar primul joc cu Explorări Baia Mare, ca mai apoi, la o zi distanţă, să câştige cu dificultate în faţa maramureşenilor


Încă de la începutul pregătirilor, Volei Municipal Zalău a fost în formulă mai restrânsă, având trei jucători convocaţi la loturile naţionale. Andrei Spînu şi Cristian Bartha au fost în pregătiri cu naţionala României, care a participat la Campionatul European, în timp ce centrul Sauli Sinkkonen a fost convocat la naţionala Finlandei, care de altfel a fost prezentă la turneul final.

Chiar şi fără trei piese importante, vicecampioana României şi-a programat partide amicale, iar vineri şi sâmbătă s-a duelat cu Explorări Baia Mare.

În primul joc, Volei Municipal Zalău a avut o evoluţie modestă şi a pierdut cu 3 – 0, însă în fiecare set, scorul a fost strâns. Explorări a câştigat setul de debut cu 31 – 29, după care în setul doi, diferenţa a fost de trei puncte, 25 – 22. Gazdele au dominat jocul şi în setul al treilea, în care scorul final a fost 25 – 23.

Cele două echipe au căzut de comun acrod să mai dispute un set suplimentar, în care tot maramureşenii au avut câştig de cauză şi s-au impus cu 25 – 23.

Sâmbătă, la orele amiezii, tot în Sala Polivalentă ”Lascăr Pană”,  cele două grupări şi-au dat întâlnire din nou. De data aceasta, Volei Municipal Zalău a prestat un joc mai bun şi mai eficient, iar în final s-a impus cu 3 – 2.

Oaspeţii şi-au adjudecat primul set la o diferenţă de opt puncte, după care în setul doi, Explorări Baia Mare a fost echipa mai bună şi s-a impus cu 25 – 18. Gazdele au făcut 2 – 1 la general, după ce au câştigat setul al treilea cu 25 – 23, dar partida a continuat să fie disputată, cu toate că cei doi antrenori au rulat loturile avute la dispoziţie.

În setul patru s-a înregistrat cea mai mare diferenţă de scor, Volei Municipal Zalău reuşind să se impună cu 25 – 12! S-a intrat în decisiv, unde Explorări Baia Mare a folosit rezervele, iar Volei Municipal Zalău a avut câştig de cauză şi s-a impus cu 15 – 9.

Vicecampioana României va continua pregătirile, mai având la dispoziţie două săptămâni până la primul meci oficial, care va avea loc pe 12 octombrie, în deplasare la CSU Vest Timişoara.

Explorări Baia Mare – Volei Municipal Zalău 3 – 0 (29, 22, 20)

VM Zalău: Muscină, Szabo, N. Ghionea, Şomoi, Dal Bosco, Mineiro, Gavriz (libero). Au mai jucat: Cherbeleaţă, Paşcan şi Darlaczi. Antrenori: Bogdan Tanase şi Bogdan Nicolae

 Explorări Baia Mare – Volei Municipal Zalău 2 – 3 (-17, 18, 23, -12, -9)

Zalău: Muscină, Cherbeleaţă, N. Ghionea, Şomoi, Paşcan, Darlaczi, Gavriz (libero). Au mai jucat: Mineiro, Szabo şi Dal Bosco. Antrenori: Bogdan Tanase şi Bogdan Nicolae.

Sursa foto: alexandra@photosport.ysr

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1