Connect with us

FOTBAL

SPECIAL: Maradona joacă în Sălaj!

După ce Roberto Baggio a evoluat în Zalău, un alt nume celebru face ravagii pe „dreptunghiul verde” din judeţul ardelean

Nume precum Pele, Maradona sau Roberto Baggio au făcut legendă în fotbalul mondial, iar ei au fost idolii a milioane şi milioane de iubitori ai fotbalului de pe glob. Dacă unii au preluat scheme, înfăţişarea, gesturi, mimica, atitudinea sau stilul vestimentar, în judeţul Sălaj au fost şi câteva gesturi chiar mai radicale.

Astfel, acum câţiva ani, la CS Viitorul a evoluat un puşti originar din Zalău, care avea prenumele Roberto Baggio, în certificatul de naştere! „În momentul în care eu m-am născut, tata era fanul înfocat al lui Baggio, astfel că nu s-a când foarte mult când m-a botezat Roberto Baggio”, spunea puştiul, pentru Sportul Sălăjean.

Mai recent, în fotbalul sălăjean a intrat o nouă legendă a fotbalului mondial: MARADONA! Să nu credeţi că starul din Argentina şi-a murdărit ghetele pe maidanele Sălajului!? Nu, ci este vorba despre un romm din comuna Nuşfalău, care joacă fotbal cu acte în regulă, în Liga a IV-a Sălaj.

Născut în 1993, el practică fotbalul de câţiva ani la CS Barcău Nuşfalău, iar din acest an a terminat junioratul, după ce a fost campion judeţean de mai multe ori cu gruparea de pe Valea Barcăului! Cu campioana Sălajului a rămas fără toţi titularii înaintea returului, Flacăra a adus jucători din zona Halmăşdului, iar unul dintre ei este… Maradona.

La nici 20 de ani, Kallai Maradona este un jucător important al campioanei Sălajului, fiind golgeterul echipei din retur. În ultimul meci din Liga a IV-a, cu Gloria Bobota, el a marcat cinci goluri şi şi-a început „fiesta” încă din primul minut, când l-a bătut pe Madaras Csaba – fostul portar echipei FC Zalău, din Liga a III-a! Ziua magică s-a terminat chiar în minutul 90, când rommul a închis tabela de marcaj, într-o partidă  în care au marcat 10 goluri (scor 6 – 4)! „L-am văzut pe Maradonala la televizor şi a fost un mare jucător. Sunt fericit şi mândru că am acest nume”, a spus noua vedetă a campioanei Flacăra!  

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. maradona

  10 May 2013 at 18:57

  ce asemanare izbitoare:))))

 2. acid

  11 May 2013 at 12:41

  rromul nu rommul.ca tigan borat nu e permis.

 3. da

  15 May 2013 at 10:17

  MARADONA ESTE UN DROGAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL