Connect with us

FOTBAL

Ervin Kinczel, după debutul la SCM Zalău: “Mă bucur că pot juca. Vreau să învingem CFR Cluj II”


În jocul cu CSC Sînmartin, fotbalistul transferat din Ungaria a debutat în tricoul Zalăului şi vrea să facă treabă, la fel cum a fost şi în perioada FC Zalău


Cu toate că a ajuns la Zalău înainea meciului din etapa a II-a cu Viitorul Şelimbăr, Ervin Kinczel nu a apucat să joace pentru SCM decât vineri, în meciul de la Sântion, cu CSC Sânmartin. Aproape trei săptămâni a aşteptat jucătorul după ”cartea verde”, dar în cele din urmă, problemele cu actele s-au rezolvat şi Kinczel a fost integralist la partida din etapa a V-a.

La finalul jocului, fotbalistul originar din Carei s-a declarat dezamăgit că echipa sa nu a obţinut puncte, pe fondul unui joc bun, în care zălăuanii au avut ocazii.

”Mă bucur că am primit actele şi am putut debuta la SCM Zalău, dar îmi pare rău că nu am obţinut puncte în meciul cu Sânmartin. Noi am fost cei cu ocaziile, iar adversarii cu golurile”, a spus Ervin Kinczel.

Fotbalistul din Carei se gândeşte acum la jocul de sâmbătă cu CFR Cluj II, de la care SCM vrea cele 3 puncte pentru a ajunge pe plus.

”Ne pregătim cât mai bine pentru jocul de sâmbătă şi vrem să obţinem cele 3 puncte. Sperăm să facem un joc bun, pe placul suporterilor, pe care îi aşteptăm în număr mare la stadion. Întâlnim o echipă tânără, cu jucători de perspectivă, dar eu cred că dacă vom juca ca şi până acum şi vom fi mai atenţi în faţa porţii, vom câştiga”, a mai spus Kinczel, care se află acum la a doua aventură la poalele Meseşului.

În sezonul 2014 – 2015, sătmăreanul a îmbrăcat tricoul echipei FC Zalău, cu care s-a clasat pe locul 3, adică cea mai bună performanţă din istoria clubului.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului SportulSălăjean de miercuri, 25 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL