Connect with us

Sporturi

Terenul de fotbal din Zimbor are o tribună cochetă 


Cu o capacitate de aproape 200 de locuri, tribuna îi va găzdui pe suporterii pătimaşi ai formaţiei Rapid, dar şi pe cei care doresc să asiste la un meci de fotbal pe care echipa locală îl dispută pe teren propriu. Noua tribună a fost “inaugurată” cu ocazia duelului cu Viitorul Băbeni


Rapid Zimbor este o echipă cu tradiţie în fotbalul sălăjean şi chiar în urmă cu câţiva ani se lupta la primele locuri în Liga a IV-a.

De altfel, la gruparea condusă de Gabriel Mureşan a evoluat şi Gabriel Vaşvari – jucător care ulterior a acumulat peste 100 de prezenţe în Liga 1 la echipe precum FC Botoşani, ACS Poli Timişoara sau OSK Sepsi Sfântu Gheorghe. Rapidul a trecut însă printr-o perioadă mai dificilă şi în sezonul 2012 – 2013 a luat-o de la zero, din Liga a V-a, dar în scurt timp a devenit o forţă în Seria Est.

Totuşi, la Zimbor se doreşte din nou Liga a IV-a, iar primarul Gabriel Mureşan a aplecat urechea la doleanţele “pătimaşilor” suporteri şi la Baza Sportivă din Zimbor au început lucrări de modernizare, necesare pentru accederea în cel de-al patrulea eşalon.

Mai întâi a fost îngrădit terenul, după care s-au montat plase de protecţie în spatele porţilor, pentru ca anul trecut să fie montate şi bănci de rezerve moderne. Modernizarea Bazei Sportive nu s-a oprit aici, iar cu bani de la bugetul local, Primăria şi Consiliul Local Zimbor au achiziţionat şi o tribună cochetă, formată din patru bucăţi cu o capacitate de 196 de locuri.

Investiţia s-a ridicat la suma de aproximativ 40.000 de lei, iar culorile alese pentru scaune sunt galben şi albastru. Cocheta tribună a fost inaugurată la meciul dintre Rapid Zimbor şi Viitorul Băbeni, meci ce a contat pentru etapa a II-a din Liga a V-a, Seria Est.

Peste 100 de oameni au asistat la această partidă din noua tribună de la terenul de fotbal din Zimbor. Din păcate pentru echipa locală, această inaugurare a fost puţin umbrită de rezultatul din teren, acolo unde echipa din Băbeni a reuşit să se impună.

Lucrările de modernizare a Bazei Sportive vor continua şi autorităţile locale doresc ca la terenul de fotbal să fie construite şi vestiare, ultimul “accesoriu” din punct de vedere al infrastructurii pentru accederea în Liga a IV-a.

În această toamnă ar putea începe lucrările la vestiare. Există deja spaţiu alocat pentru construcţia clădirii care va fi dotată cu toate utilităţile.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi