Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după eşecul cu Corona Braşov: “Ceea ce pentru noi era fault în atac, pentru ele erau aruncări de la 7 m”


Managerul de la HC Zalău a fost supărat la finalul jocului pe care echipa sa l-a pierdut împotriva echipei de sub Tâmpa, atât de arbitraj cât şi greşelile elevelor sale


HC Zalău a reuşit să producă şocul acestui început de sezon şi în prima etapă a învins CSM Bucureşti, la capătul unui joc controversat şi în urma căruia cei doi arbitri au fost suspendaţi 10 etape.

Cu toate acestea, Zalăul a demonstrat că acea victorie nu a fost întâmplătoare şi a repetat jocurile bune şi la Craiova, cu Rapid şi la Bistriţa, dar din care a obţinut doar 3 puncte în urma victoriei cu Rapid.

Zălăuancele au vrut să facă un nou meci mare şi împotriva Coronei Braşov, doar că echipa de sub Tâmpa a fost o nucă prea tare. Braşovencele veneau sub Meseş după patru victorii din tot atâtea posibile şi la Zalău au obţinut-o şi pe cea de-a cincea.

Elevele lui Ion Crăciun au controlat jocul de la un capăt la celălat şi în final s-a ales cu cele trei puncte, provocându-i prima înfrângere pe teren propriu echipei din Zalău.

La finalul jocului, Gheorghe Tadici a fost supărat pe arbitri, dar şi pe greşelile de marcaj ale elevelor sale.

“A fost un meci pe care era greu să-l câştigăm în condiţiile în care s-a jucat. În opinia mea s-au desprins în urma unor faulturi care nu au fost văzute de cei doi arbitri pe care nu îi acuz de rea intenţie. Am avut şi noi greşeli la marcajul la pivot şi la schimbul de oameni, dar ceea ce la noi a fost fault în atac, la ei a fost 7m. Asta este, mergem înainte, suntem o echipă tânără şi încercăm să producem ceva pentru handbalul românesc. Chiar dacă nouă ne pasă, nu e cazul să forţăm şi să deranjăm. După cinci etape trebuia să avem 12 puncte şi suntem la 50 la sută din ceea ce puteam obţine. Sunt tot felul de factori de care depinzi şi nu mai are rost să o lungim vizavi de ceea ce a văzut toată lumea”, a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL