Connect with us

FOTBAL

Ervin Kinczel ar putea debuta la SCM Zalău în deplasarea de la Sînmartin. Răzvan Dulap este incert pentru jocul de vineri


Fundaşul dreapta ajuns în această vară la SCM Zalău şi-ar putea face debutul la noua echipă în meciul cu CSC Sînmartin. Ar putea lipsi însă Răzvan Dulap, care acuză o entorsă


În această vară, la SCM Zalău au ajuns tineri cu potenţial, dar şi jucători cu experienţă la nivelul ligilor superioare.

Printre aceştia se numără şi Ervin Kinczel, care în ultimii patru ani a evoluat în Liga a III-a şi Liga a II-a din Ungaria la Cigand SE şi Nyirbatori FC.

Deşi a poposit la poalele Meseşului încă dinaintea meciului din etapa a II-a cu Viitorul Şelimbăr, jucătorul originar din Carei nu a apucat să debuteze pentru SCM Zalău, fiindcă nu i-a sosit cartea verde.

Ei bine, problema a fost rezolvată la finalul săptămânii trecute şi Kinczel ar putea debuta în jocul de vineri de la Sînmartin.

Problema este alta. Deoarece, chiar dacă se va putea baza pe Ervin Kinczel, antrenorul Alexandru Pop are bătăi de cap pentru ambii fundaşi centrali, Varga Markusz şi, mai ales, Răzvan Dulap sunt incerţi.

„Avem probleme cu Varga care a făcut o întindere şi simte dureri. Şi Dulap este în continuare indisponibil, dar sper din suflet să îl recuperăm până la meciul de vineri. E un jucător de bază şi avem mare nevoie de el. Are o entorsă şi de aceea nu a putut evolua nici sâmbătă. Totuşi, s-a rezolvat situaţia lui Ervin Kinczel şi acesta ar putea debuta la Sînmartin”, ne-a declarat Alexandru Pop.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL