Connect with us

TENIS

FOTO. Ediţia a II-a a Cupei Şimleului şi-a desemnat câştigătorii


Kutasi Bence şi Răzvan Ardelean sunt câştigătorii celor două nivele propuse de organizatorii turneului din circuitul Tenis Partener


La începutul lunii iulie, la Şimleu Silvaniei a fost organizat un turneu de tenis de câmp după o pauză de 15 ani, este vorba despre Cupa Şimleului. La doar două luni distanţă, urbea de la poalele Măgurii a găzduit şi ediţia a II-a a competiţiei.

Clubul Sportiv ProTenis în colaborare cu Primăria oraşului Şimleu Silvaniei şi Colegiul Naţional “Simion Bărnuţiu” au organizat în perioada 13 – 15 septembrie ediţia a II-a de la Cupa Şimleului.

Meciurile s-au desfăşurat la Baza de Tenis din curtea Colegiului, acolo unde s-au întrecut peste 20 de sportivi la cele două nivele propuse de organizatori, nivelul 5 şi nivelul 6. La primul nivel, jibouanul Răzvan Ardelean a triumfat, după ce l-a învins în finală pe Antoniu Mărincean.

La nivelul 6, Kutasi Bence şi-a păstrat invincibilitatea de la prima ediţie şi a câştigat din nou competiţia, după ce a trecut în finală de Adrian Ardelean, nimeni altul decât tatăl lui Răzvan Ardelean, câştigătorul de la nivelul 5.

La final, câştigătorii au fost răsplătiţi de organizatori cu medalii, diplome şi accesori de tenis.

 “A fost ultima competiţie de anul acesta, dar vom continua anul viitor să organizăm turnee de tenis de câmp la Şimleu Silvaniei. A fost un turneu reuşit şi cred că a fost mai bine organizat faţă de primul. Am avut parte de vreme şi meciuri frumoase”, ne-a declarat Barna Krisztian, membru în Comisia de Organizare.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 18 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS