Connect with us

FOTBAL

AS Creaca Jac câştigă un “thriller” cu şapte goluri


Echipa pregătită de Samir Sabou a răzbunat eşecul de la Rus din etapa trecută şi s-a impus cu 4 – 3 în faţa celor de la Unirea Mirşid


După cum se aştepta toată lumea, Seria Est pare să fie cea mai echilibrată şi depinde foarte mult de forma de moment, dar şi de constanţă. Astfel, Olimpia Rus a câştigat categoric în prima etapă în faţa celor de la AS Creaca Jac, însă, la Tihău, Olimpia nu a avut nicio reacţie.

Echipa lui Florin Mitrea a controlat partida şi Denis Boie a confirmat încă o dată, dacă mai era nevoie, că este unul dintre cei mai buni jucători din campionat.

Atacatul Tihăului a reuşit dubla în doar cinci minute, iar Cătălin Opriş a marcat pentru 3 – 0 chiar înainte de pauză. Acest scor avea  să se  menţină până la final, deoarece în repriza a doua nicio echipă nu a mai găsit drumul spre gol.

Ziceam ceva mai sus de AS Creaca Jac, că în prima etapă a pierdut la Rus. Ei bine, în runda a doua a venit şi prima victorie a sezonului pentru tânăra şi frumoasa echipă de la Jac, în faţa Unirii din Mirşid.

Chiar dacă Sergiu Bereschi a deschis scorul pentru oaspeţi, până la pauză, Răzvan Sabou şi George Marian au întors rezultatul.

A venit golul lui Răzvan Faur şi chiar dacă Unirea a mai redus din diferenţă, nu a mai avut puterea să egaleze.

Mai multe detalii în ziarul Sportul Sălăjean din 18 septembrie.


AS Creaca Jac – Unirea Mirşid 4 – 3 (2 -1)

Au marcat: Răzvan Sabou (‘11), George Marian (‘24), Răzvan Faur (‘54) şi Adrian Sabou (‘87), respectiv Sergiu Bereschi (‘7), Marius Bereschi (‘66) şi Ghiocel Brînduşe (‘90+2)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL