Connect with us

Sporturi

Volei Municipal Zalău şi-a schimbat şi secretarul


După ce a transferat 10 jucători, a schimbat antrenorul şi scouterul, vicecampioana României s-a despărţit şi de secretarul clubului


În această vară, la CS Volei Municipal au avut loc schimbări majore, atât la nivel de lot, cât şi în staff-ul tehnic şi administrativ.

Astfel, dintre voleibaliştii cu care Zalăul a cucerit medaliile de argint, doar brazilianul Leo Del Bosco şi internaţionalii Andrei Bartha şi Andrei Spînu vor mai îmbrăca tricoul formaţiei sălăjene şi pentru sezonul 2019 – 2020.

Altfel spus, conducerea a realizat nu mai puţin de 10 transferuri!

Mutări şi pe banca tehnică, acolo unde polonezul Andrzej Kowal a „dansat” doar câteva luni, locul său fiind luat de Bogdan Tănase. Fostul tehnician al Stelei va colabora pe bancă cu Bogdan Nicolae, cel care are deja vechime pe postul de antrenor secund.

Mai apoi, statisticianul Marius Pop a plecat la Dinamo Bucureşti, locul său fiind luat de Dan Duroaia, cel care în anii trecuţi a activat la Steaua Bucureşti.

În fine, vicecampioana României s-a despărţit în această vară şi de secretarul Deak Robert, cel care era angajatul clubului încă din perioada în care director executiv era Doru Marcel Ţârle.

Nu ştim însă exact care sunt şi motivele plecării, cert este faptul că tânărul avea deja o experienţă vastă şi ştia tot ce înseamnă organizarea şi funcţionarea la parametri optimi a unul club. Sau, ştia oare prea multe!?

Cert este că locul său a fost ocupat deja de Radu Predescu. Fost voleibalist la CSS Zalău, Predescu a evoluat şi la VCM LPS Piatra Neamţ, „U” Cluj, CSM Câmpia Turzii sau Ştiinţa Bacău, dar a abandonat sportul de performanţă.

Anul trecut, el a fost profesor de educaţie fizică şi sport la Şcoala Gimnazială Dobrin.

Mai multe pe acest subiect în ediţia tipărită a ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 18 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi