Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău se deplasează cu moral bun la Sînmartin


După ce a obţinut prima victorie din Liga a III-a, echipa pregătită de Alexandru Pop speră să „spargă gheaţa” şi în deplasare şi să se întoarcă cu cele trei puncte din deplasarea de la CSC Sînmartin


 SCM Zalău nu a pornit la drum tocmai bine şi din cauza unor neatenţii zălăuanii au fost depunctaţi cu şase puncte.

Însă, uşor-uşor lucrurile par să intre pe făgaşul normal şi la finele săptămânii trecute, în etapa a IV-a a reuşit prima victorie din Liga a III-a, reuşind să se impună cu 3 – 1 în faţa Avântului din Reghin, după ce în etapa a II-a a reuşit un egal şi cu Viitorul Şelimbăr.

Astfel, în prezent, SCM Zalău a ajuns la -2 puncte în clasament.

În etapa a V-a, SCM Zalău are parte de un nou meci dificil, la CSC Sînmartin.

Chiar dacă este o echipă nou promovată, echipa din judeţul Bihor are în lot jucători cu experienţă la nivelul Ligii 1, precum Alexandru Sorian sau Salif Nogo.

Primul a evoluat pe prima scenă în tricoul celor de la Săgeata Năvodari în sezonul 2013 – 2014, în timp ce Nogo a evoluat la Astra Giurgiu, Oţelul Galaţi sau Poli Iaşi.

Mai mult, CSC Sînmartin a fost eliminată cu greu de „U” Cluj din faza a IV-a a Cupei României. Bihorenii au fost răpuşi de echipa din Liga a II-a în prelungiri.

Însă, după cum spuneam, SCM Zalău a obţinut primul succes de pe teren propriu şi astfel se deplasează cu un moral bun în judeţul Bihor.

După primele patru etape, CSC Sînmartin ocupă locul 13, având o victorie, un egal şi două înfrângeri, cam acelaşi bilanţ ca şi SCM Zalău, diferenţa fiind faptul că sălăjenii au fost depunctaţi.

Partida dintre CSC Sînmartin şi SCM Zalău va avea loc vineri, de la ora 18.00, pe Stadionul Comunal din Sîntion.

Vineri, ora 17.00, Stadionul Comunal Sîntion:

CSC Sînmartin – SCM Zalău

 

Mai multe pe acest subiect în ediţia tipărită a ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 18 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL