Connect with us

Ştiri din Sălaj

A început asfaltarea ultimului kilometru de uliţe din Năpradea!


Administraţia condusă de Vasile Fodor vrea să pună la punct şi ultimele uliţe din centrul comunal care rămăsese neasfaltate


Comuna Năpradea se bucură de buna administraţie condusă de Vasile Fodor.  Primarul comunei îşi doreşte ca cei din comunitatea locală să beneficieze de cele mai bune condiţii şi pas cu pas, după cum spuneam şi într-un amplu reportaj, Năpradea devine o comună cu iz occidental.

S-a lucrat din greu la proiecte care vizează creşterea nivelului de trai, iar domeniul care a cunoscut o amplă modernizare este cel al infrastructurii rutiere. Jumătate din drumurile şi uliţele din comuna Năpradea sunt asfaltate, deşi – în urmă cu 7 ani – singurul drum care avea asfalt era DJ 108 E.

Acest lucru a fost posibil după ce autorităţile locale au reuşit să obţină o finanţare de 1.000.000 de euro prin PNDL 1 ce viza asfaltarea străzilor şi uliţelor din centrul comunal şi Cheud. Lucrările au început în urmă cu trei ani şi proiectul a fost finalizat în proporţie de 90 %.

A mai rămas de asfaltat aproximatv un kilometru de uliţe din Năpradea, precum şi lucrări la şanţurile betonate, racordurile la podeţe, indicatoare şi marcaje.

Au început deja lucrările de asfaltare şi la acest ultim kilometru şi în curând toate străzile şi uliţele din Năpradea şi Cheud vor fi asfaltate.

„Au început lucrările la restul uliţelor din centrul comunal care au rămas neasfaltate. Este vorba despre aproximativ un kilometru de uliţe”, ne-a declarat primarul Vasile Fodor.

Şi la Cheud a rămas aproximativ 1.100 de metri de asfaltat, iar în acest sens, administraţia condusă de Vasile Fodor are în vedere depunerea unui proiect la Fondul de Dezvoltare şi Investiţie.

Cât despre asfaltarea străzilor din celelalte sate, autorităţile locale au în vedere un alt proiect care va fi depus la FDI. Proiectul pentru asfaltarea străzilor la Traniş şi Guruslău va fi depus doar după ce va fi finalizată reţeaua de distribuţie a apei.

Amănunte pe acest subiect puteţi vedea şi în suplimentul Ştiri din Sălaj, care apare miercuri, 18 septembrie, împreună cu ziarul Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj