Connect with us

VOLEI

Patru eşecuri pentru Naţională la Europene


Reprezentativa noastră a fost învinsă în primele patru meciuri de la turneul final şi mai păstrează şanse mici pentru calificarea în optimile de finală


România s-a calificat la Campioantul European de volei masculin după o pauză de 24 de ani, având în lot şi un zălăuan, este vorba despre Rareş Bălean.

Din lotul României de la Europene fac parte şi Andrei Spînu şi Cristian Bartha, componenţi ai echipei Volei Municipal Zalău.

La finele săptămânii trecute a debutat turneul final, iar România a început cu stângul, fiind învinsă de Franţa în trei seturi.

La o zi distanţă, tricolorii şi-au măsurat forţele cu Bulgaria, însă nici de această dată nu a fost să fie şi vecinii de la sud au câştigat jocul în trei seturi.

A urmat jocul cu Italia şi deşi voleibaliştii noştri au câştigat un set, nu a fost de folos, deoarece italienii s-au impus în patru seturi.

Nici cu Grecia nu s-au descurcat mai bine băieţii lui Dănuţ Pascu, fiind învinşi de eleni tot în patru seturi.

România se mai poate califica în optimi, fiind ajutată de rezultatul înregitrat la partida dintre Portugalia şi Grecia.

Lusitanii s-au impus cu 3 – 1 şi azi, România trebuie să învingă Portugalia cu 3 – 0 pentru a se califica, orice alt rezultat duce la eliminarea echipei noastre.

Cu Sauli Sinnkonen în echipă, Finlanda a acumulat 4 puncte în Grupa C şi s-a calificat în optimi.

Internaţionalii români de la Volei Municipal Zalău, Andrei Spînu şi Cristian Bartha au avut evoluţii bune şi speră ca împreună cu colegii să obţină calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Mai multe pe acest subiect în ediţia tipărită a ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 18 septembrie.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI