Connect with us

HANDBAL

Antrenorul Bistriţei laudă echipa lui Tadici. „În afară de Vâlcea, la Zalău nu mai poate câştiga nimeni!”, crede Horaţiu Paşca


La fel ca şi alţi cunoscători ai fenomenului, tânărul tehnician de la Gloria are doar cuvinte de apreciere faţă de HC Zalău, pe care o consideră – alături de liderul SCM Râmnicu Vâlcea, cea mai în formă formaţie din Liga Florilor


 Doar în ultima lună, HC Zalău a jucat de trei ori cu Gloria Bistriţa. Chiar înaintea campionatului, Cristiana Nica şi compania au învins  clar echipa pregătită de Horaţiu Paşca, în două amicale disputate la poalele Meseşului.

Sâmbătă, în campionat, elevele lui Gheorghe Tadici au fost foarte aproape de un nou succes, după ce au avut avantaj la pauză. Mai mult, cu doar o jumătate de minut înaintea finalului, Tadici a solicitat time-out şi Zalăul avea mingea.

Din păcate, Alexandra Severin a aruncat ca din tun, aproape de vinclu, dar portăriţa Gloriei a avut o paradă extraordinară şi şi-a lansat echipa pe contraatac. În penultima secundă, gazdele au reuşit să înscrie golul unei victorii în care la un moment dat nu mai credeau (scor 24 – 23)!

Aşa au pierdut sălăjencele trei puncte mari şi tot în ultimele secunde au pierdut ele şi meciul de la Craiova.

Oricum, jocul puştoaicelor de la HC Zalău este apreciat la unison în handbalul românesc, la fel şi munca depusă de Gheorghe Tadici cu nişte jucătoare tinere şi fără experienţă.

Pe această linie se află şi antrenorul celor de la Gloria Bistriţa, cel care a elogiat prestaţia tinerei echipe a Zalăului, căreia îi prevede un viitor strălucit!

„Am avut un meci dificil în faţa Zalăului. Nu degeaba au învins sălăjencele vicecampioana CSM Bucureşti. La Craiova chiar au avut ghinion, iar acum la Bistriţa se putea întâmpla orice, deoarece fiecare echipă a dominat câte o repriză. În acest moment, HC Zalău şi SCM Râmnicu Vâlcea sunt cele mai în formă echipe din România. În afară de Vâlcea, la Zalău nu mai poate câştiga nimeni în acest sezon!”, a declarat antrenorul Horaţiu Paşca pentru Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL