Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: „Nu ştiu dacă Bistriţa a meritat să câştige, după desfăşurarea jocului”


Antrenorul de la HC Zalău a fost mulţumit de prestaţia jucătoarele sale, însă consideră că greşelile personale ale sălăjencelor au condus la acest rezultat şi la trei puncte pierdute


HC Zalău a făcut un nou meci bun în Liga Florilor, însă, s-a întors fără puncte şi din a doua deplasare din acest sezon. După ce a pierdut la Craiova, echipa pregătită de Gheorghe Tadici a suferit un eşec şi în deplasarea de la Bistriţa, deşi a avut momente foarte bune de joc şi chiar a dominat.

De fapt, la pauză, HC Zalău avea avantaj la Bistriţa, însă, în cele din urmă meciul s-a terminat cu victoria bistriţencelor care au marcat golul victoriei în penultima secundă.

Tadici s-a declarat nemulţumit de cum au gestionat elevele sale ultimele secunde de joc, însă nu are ce să le reproşeze. Nici arbitrajul nu l-a prea mulţumit, considerând că Nica a fost eliminată mult prea uşor şi acolo s-a rupt jocul.

„Am avut porţiuni de joc foarte bune şi porţiuni în care au făcut multe greşeli şi în final cred că rezultatul este inechitabil, după desfăşurarea jocului şi după ceea ce s-a jucat. Nu ştiu dacă. Nu ştiu dacă Bistriţa a meritat să câştige acest joc pe care noi l-am cam dominat. Ele s-au desprins în repriza a doua în urma unei eliminări foarte discutabile la Nica. Însă, sunt lucruri care se întâmplă şi sunt greu de înţeles şi nu avem ce să facem, decât să acceptăm ceea ce ni se oferă. Din păcate am pierdut că imediat după time-out ne-am băgat în prepasiv pe de-o parte şi pe de altă parte jucătoarele nu au gestionat bine atacul. Trebuia să obţinem una sau două aruncări de la 9 m şi în ultimele secunde am pierdut meciul, în primul rând pe o greşeală a apărătorilor centrali, Severin şi Ivan. Îmi pare rău pentru că au făcut un joc foarte bun până acolo, Alexandra Severin, Raluca Kelemen, Cristiana Nica sau Dana Abed Kader. Pierdem puncte în ultimele secunde, aşa cum s-a întâmplat şi la Craiova, iar cu aceste puncte eram departe şi nu mai aveam emoţii pentru desfăşurarea campionatului”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL