Connect with us

FOTBAL

Adrian Micaş reuşeşte dubla şi ACS FC Recea este noul lider


După ce în etapa precedentă, sălăjeanul Vlad Opriş a izbutit o dublă, în această rundă a venit rândul mijlocaşului chieşdean să înscrie două goluri cu care echipa sa a câştigat un duel foarte important la Luceafărul Oradea şi este noul lider al Seriei a V-a din Liga a III-a


Sâmbătă după amiază, la Baza Sportivă de la Sânmartin a avut loc duelul dintre Luceafărul Oradea şi ACS Fotbal Comuna Recea, adică primele două clasate din Seria a V-a din Liga a III-a după trei etape disputate. Deşi este o echipă tânără, Luceafărul a reuşit trei victorii din tot atâtea posibile şi aborda cu încredere duelul cu maramureşenii.

Nici echipa din Recea nu avea moral rău, chiar dacă venea după eşecul din Cupa României suferit împotriva celor de la Sănătatea Cluj. Obiectivul principal pentru echipa pregătită de Romică Buia rămâne câştigarea campionatului, iar maramureşenii fac tot posibilul să-l îndeplinească după ce în sezonul trecut au fost atât de aproape…

Şi în acest sezon, ACS Fotbal Comuna Recea se bazează pe sălăjenii Adrian Micaş şi Romario Rus, dar şi pe Vlad Opriş, şimleuanul care a ajuns în această vară la Recea şi care a marcat o dublă în etapa  trecută, în victoria, scor 8 – 2, obţinută de maramureşeni în faţa Industriei Galda de Jos.

Pentru meciul de la Sânmartin cu Luceafărul Oradea, a venit rândul lui Adrian Micaş să confirme forma bună din acest început de sezon.

Mijlocaşul chieşdean se bucură din plin de un rol mai ofensiv în echipa pregătită de Romică Buia şi după golul marcat în poarta celor de la Minaur Baia Mare, Micaş a realizat dubla cu Luceafărul, într-un meci câştigat cu 4 – 3 de ACS FC Recea. Ambele goluri au fost marcate de la marginea careului de 16 m.

Mai mult, în urma acestui succes, ACS Fotbal Comuna Recea a devenit noul lider al Seriei a V-a din Liga a III-a, detronând chiar Luceafărul Oradea.

De remarcat faptul că în partida cu Luceafărul la ACS FC Recea a revenit şi Romario Rus, după ce o accidentare l-a ţinut departe de teren în ultimele două meciuri disputate de maramureşeni.

În etapa următoare, ACS FC Recea va primi vizita celor de la AFC Odorheiu Secuiesc.


Luceafărul Oradea – Fotbal Comuna Recea    3 – 4 (1 – 2)

Au marcat: George Paraschiv (‘8 şi 79 – pen.) şi Mircea Manole (‘83), respectiv Viorel Chinde (‘15), Lorand Kis (‘33) şi Adrian Micaş (’62 şi 70)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL