Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău s-a despărţit de încă un jucător


După ce a renunţat la serviciile jucătorilor David Sîrbu şi Adelin Moroşan, nou-promovata a reziliat pe cale amiabilă şi contractul cu sălăjeanul Andrei Bene


Chiar şi după primul gong din sezonul Ligii a III-a, la SCM Zalău au avut loc permutări, atât la capitolul veniri, cât şi la plecări. Astfel,după începutul campionatului, la poalele Meseşului au poposit  jucători experimentaţi precum Sebastian Culda, Raul Vitan, Ervin Kinczel, Denis Cubaş sau camerunezul Arnoldryan Neuers.

În paralel, conducerea a încercat să se debaraseze de alţii.

David Sîrbu şi zălăuanul Adelin Moroşan au deschis lista plecărilor timpurii. În zilele trecute, pe această listă s-a aflat şi numele unui alt sălăjean, e vorba de Andrei Bene. Originar din Ileanda, fundaşul a învăţat fotbal la Ardealul Cluj.

Ca seniori a jucat mai mult prin Liga a IV-a, acasă la Benfica Ileanda, la Dumbrava Gîlgău, dar şi la Lăpuşul Târgu Lăpuş, în judeţul Maramureş.

La echipa din judeţul vecin a evoluat şi în sezonul trecut, clasându-se pe podium în Seria Sud.

În vară, jucătorul în vârstă de 27 de ani şi-a căutat norocul în eşaloanele superioare, cu atât mai mult cu cât SCM Zalău căuta disperată jucători sălăjeni pentru aventura din Liga a III-a.

Folosit în toate jocurile amicale, Bene a fost titular în primul meci oficial, cel din Cupa României de la Satu Mare. În prima etapă de campionat – cu Unirea Dej, sălăjeanul a fost rezervă, dar nu a bifat niciun minut în Liga a III-a.

În următoarele partide, cele cu echipele din Şelimbăr şi Bistriţa, el nu a mai fost nici pe foaia de joc.

În zilele trecute, contractul său cu SCM Zalău a fost reziliat pe cale amiabilă. Altfel spus, jucătorul s-a despărţit de gruparea sălăjeană şi a încercat să revină la Târgu Lăpuş, deşi pe filieră a intrat şi Dumbrava Gîlgău, cu care acum doi ani cucerise titlul judeţean.

Din păcate, Bene nu va mai putea evolua în acest tur, deoarece perioada de transferuri s-a terminat!?

“Mi-am dorit mult să fac treabă la Zalău. M-am pregătit exemplar şi din păcate voi juca doar la… sintetic, deoarece nu mai pot să mă transfer până în iarnă. Ne-am despărţit amiabil, după ce conducerea a spus că la echipă au venit jucători valoroşi, deşi eu nu am evoluat la Zalău pe postul meu, cel de fundaş dreapta. Probabil că din retur voi juca la Lăpuşul. Acum, nu pot decât să le urez succes foştilor colegi, cărora cred că le va fi greu”, ne-a declarat Andrei Bene.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 11 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL