Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO şi VIDEO. Scene incredibile în Sălaj. Bătaie generală între doi poliţişti şi un grup de rromi


Veniţi într-un cartier de rromi dintr-o localitate din Sălaj pentru a restabili liniştea ca urmare a unui conflict, doi agenţi de poliţie au fost implicaţi într-o bătaie generală, în care s-a folosit spray lacrimogen, dar şi pumni şi picioare!?


Totul s-a întâmplat în zilele trecute, într-o un sat din judeţul Sălaj, mai exact în comuna Someş Odorhei.

Lucrătorii Postului de Poliţie – adică agent şef principal de poliţie Costel Zaharia şi ajutorul său, fost solicitaţi să intervină la un conflict între mai mulţi tineri din cartierul de rromi.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au încercat să îşi facă datoria. Au încercat să identifice persoanele implicate în conflict, dar suspecţii ar fi refuzat să se legitimeze.

Spiritele s-au aprins rapid şi de aici la o bătaie generală chiar în mijlocul străzii a mai fost doar un pas. Mai multe persoane din comunitatea de rromi au venit în sprijinul celor doi tineri (un băiat şi o fată) pe care îi reţinuseră poliţiştii.

La un moment dat, tânărul s-a smucit din mâinile poliţiştilor şi a fugit în grupul de rromi. Atunci s-a dezlănțuit haosul. Unul dintre oamenii legii a încercat să îl prindă, dar suspectul l-a lovit pe poliţist. S-a intervenit cu spray lacrimogen, în timp ce pe marginea drumului se aflau mai multe persoane de sex feminin, chiar şi o bătrână, care au început să urle.

Totul a fost înregistrat cu camera video a telefonului de un tânăr, care i-a certat serios pe cei doi agenţi de poliţie, pe care i-a făcut obraznici şi nesimţiţi, precizând că el a fost şpreiat fără vină la fel ca şi alte persoane paşnice.

 “Daţi cu spray în femei? Măi nerușinaților, obraznici ce sunteţi! Să îți fie rușine, obraznicule, femeia are 90 de ani. Am filmat tot. Ați dat cu pumnii și cu picioarele? Ați dat măi nerușinaților. Aşa reprezentaţi voi legea? Mergeți și luați hoții nu oamenii care trec pe drum. O să merg eu cu imaginile la poliţie”, se aude spunând bărbatul care a filmat scenele incredibile.

Vom reveni cu amănunte pe acest subiect.

 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj