Connect with us

FOTBAL

Alexandru Pop: „În jocul cu Avântul Reghin, sperăm să avem la dispoziţie lotul complet”


La fel ca şi iubitorii “sportului rege” de la poalele Meseşului, antrenorul echipei SCM Zalău aşteaptă cu braţele deschise primul succes din istoria clubului în Liga a IIII-a, cu atât mai mult cu cât în lot ar putea fi regăsite şi ultimele achiziţii


Până la urmă, sorţii au fost favorabili echipei SCM Zalău, care în primul sezon din istorie joacă de trei ori acasă, în primele patru etape!

Din păcate, în ultimele două runde, Răzvan Dulap şi compania au fost aproape de victorie, dar până la urmă clasamentul arată un drastic -5 puncte.

A venit momentul ca sălăjenii să spargă gheaţa în Liga a III-a, cu atât mai mult cu SCM ar putea beneficia şi de serviciile ultimelor achiziţii.

În plus, tehnicianul Zalăului se va afla pentru prima dată pe banca tehnică în acest campionat, după cele trei etape de suspendare.

În aceste condiţii, există la poalele Meseşului un aer de optimism şi cu toţii aşteptăm un succes în jocul de sâmbătă cu Avântul Reghin (ora 17.00).

„Ne aşteaptă un meci greu, de fapt toate meciurile sunt grele, dar aşteptăm prima victorie. Sperăm să avem la dispoziţie lotul complet. Consider că premizele sunt îmbucurătoare fiindcă am făcut un joc foarte bun la Bistriţa. Ne-a lipsit golul, dar din punct de vedere al atitudii şi ca şi joc, nu am ce să le reproşez băieţilor”, ne-a declarat Alexandru Pop.

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ion

    13 September 2019 at 14:49

    alexandru pop è un grande allenatore, domani arriva secondo al FCSB, come un asso del suo gigi becali, quindi veterinario ciunt attenzione

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL