Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău se Avânt(ă) în luptă cu Reghinul


După jocul bun prestat la Bistriţa, dar fără efect, echipa pregătită de Alexandru Pop speră să obţină prima victorie din Liga a III-a, pe teren propriu în faţa echipei din judeţul Mureş


 SCM Zalău a debutat cu un eşec în Liga a III-a împotriva Unirii Dej, dar a arătat mult mai bine în etapa a II-a cu Viitorul Şelimbăr, meci în care a scăpat victoria printre degete în ultimele minute.

Zălăuanii s-au deplasat încrezători şi la Bistriţa pentru meciul contra celor de la ACS Fotbal Club Gloria, însă nici de această dată nu au câştigat, dar la fel ca la duelul cu Şelimbăr, au fost urmăriţi de ghinion.

Jocul de la Bistriţa a fost dominat de la un capăt la celălalt de SCM Zalău şi elevii lui Alexandru Pop şi-a creat numeroase ocazii de a marca, însă mingea nu a vrut să intre în poartă, iar Boje, Culda sau Sebi Duma nu au reuşit să-l învingă pe experimentatul Călin Albuţ.

Contrar cursului jocului, la singura fază periculoasă a bistriţenilor din repriza a doua, Mihai Cazan a marcat şi cele trei puncte au rămas la Bistriţa.

La final de săptămână, sub Meseş vine Avântul Reghin, iar SCM Zalău nu se gândeşte decât la victorie la acest joc, mai ales că are nevoie de puncte ca de aer, având în vedere că încă se află la -5 puncte în clasament.

Mureşenii vin la Zalău cu moral bun, după victoria cu Unirea Alba Iulia de etapa trecută.

Mai mult, echipa din Reghin este neînvinsă, după ce în primele două etape a remizat acasă cu AFC Odorhei Secuiesc şi în deplasare la Sănătatea Cluj.

Antrenorul Avântului din Reghin este Dan Răzvan, cel care a fost prezent la Bistriţa în etapa trecută pentru a-i spiona pe zălăuani.

Până la jocul cu Reghin, conducerea de la SCM Zalău speră să aibă tot lotul la dispoziţie şi să se poată baza sâmbătă şi pe jucătorii noi, Arnold Ryan Neuers şi Ervin Kinczel, jucători care au semnat cu SCM şi este aşteptată cartea verde pentru a fi apţi pentru jocul de sâmbătă.

Duelul dintre SCM Zalău şi Avântul Reghin va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul „Municipal” din Zalău.

Spectatorii sunt aşteptaţi în număr mare la stadion pentru a susţine echipa locală în drumul spre prima victorie din Liga a III-a.

Jocul va fi oficiat la centru de Kemenes Norbert (Baia Mare), iar asistenţi vor fi Gheorghe Tarba (Coaş – jud. Maramureş) şi Andrei Pantea (Arad).

Observator de arbitri a fost delegat Constantin Por (Satu Mare), iar observator de joc va fi Ion China (Baia Mare).

 


Sâmbătă, ora 17.00, Stadionul Municipal din Zalău:

SCM Zalău – Avântul Reghin


Mai multe pe acest subiect în ediţia tipărită a ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 11 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL