Connect with us

FOTBAL

CS Barcău Nuşfalău, lider în Liga a IV-a!


Nicolae Rad şi compania au revenit de la 0 – 1 cu Someşul Someş Odorhei şi au reuşit o victorie la scor, prin care gruparea de pe Valea Barcăului se află în fotoliul e lider


Noul sezon din Liga a IV-a Sălaj se anunţă unul foarte interesant cu multe echipe puternice care şi-au depus candidatura pentru primul loc, dar şi echipe tinere şi incomode care pot pune probleme.

O combinaţie între cele două este CS Barcău Nuşfalău, o grupare tânără, dar cu pretenţii.

Formaţia pregătită de Ciprian Grecu şi Adrian Damian a început sezonul excelent şi, după succesul cu 4 – 1 de la Ileanda, Nuşfalăul a făcut un nou meci.

Astfel, în faţa propriilor spectatori, Adelin Neaga şi compania s-au impus cu acelaşi scor şi în faţa Someşului Someş Odorhei.

Cu toate acestea, nu a fost un meci uşor, chiar dacă Someşul a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 16, după ce Raul Porumb a văzut direct cartonaşul roşu, pentru un fault din poziţie de ultim apărător asupra lui Nicolae Rad.

Chiar dacă a avut superioritate, Nuşfalăul nu a găsit drumul spre gol, în ciuda ocaziilor create.

Mai mult, Someşul a dat lovitura şi a deschis scorul prin Adrian Pop,  stabilind scorul la finalul primei reprize.

În partea secundă, ocaziile gazdelor s-au răzbunat, iar după o acţiune individuală, Adelin Neaga a driblat şi portarul advers şi a restabilit egalitatea.

Zece minute mai târziu, acelaşi Neaga a şutat impecabil la colţul lung şi a dus CS Barcău în avantaj!

Beneficiind şi de o condiţie fizică superioară, amfitrionii au avut un final de joc liniştit şi a marcat încă de două ori, tot de la punctul cu var!

Mai întâi, Nicu Rad a transformat penalty-ul obţinut de Adelin Neaga, pentru ca – în prelungiri, Kallai Viorel să stabilească scorul final.

După două etape, Adelin Neaga este golgheterul Ligii a IV-a, cu patru goluri marcate, la egalitate cu şimleuanul Andrei Chiş.

Adrian Damian – „Suntem o echipă tânără şi ne mai trebuie timp pentru omogenitate”

„A fost un meci bun. Suntem o echipă tânără şi ne mai trebuie timp pentru omogenitate. Dar, una peste alta, am avut foarte multe ocazii şi în prima repriză, dar mingea nu a vrut să intre. Am riscat un pic şi am jucat cu trei fundaşi şi am fost surprinşi de adversari. Ne-a fost greu să întoarcem, dar până la urmă am reuşit. În repriza secundă ocaziile s-au răzbunat şi am marcat de patru ori”


CS Barcău Nuşfalău – Someşul Someş Odorhei 4 – 1 (0 – 1)

Au marcat: Adelin Neaga (‘65 şi 75), Nicolae Rad (‘85) şi Kallai Viorel (‘90+3), respectiv Adrian Pop (‘36)

CS Barcău: Mădălin Şandor – Alex Iancău, Cătălin Anghel, Nagy Levente (‘90 Cosmin Mitroi), Nyerges Narcis (‘65 Adrian Iancău), Zsombori Zsolt, Adelin Neaga (‘90 Ciprian Nagy), Kallai Viorel, Alex Boloş (‘85 Alin Chende), Paul Şanta (‘89 Kovari Roland) şi Nicolae Rad (cpt.). Rezerve: Totos Nandor – Ilyes Tamas. Delegat: Stanciu Rudolf. Antrenori: Ciprian Grecu şi Adrian Damian

Someşul: Marcel Petcu – Flaviu Conţ (‘85 Vlad Cioban), Cristian Mureşan, Raul Porumb, Raul Iliese, Bogdan Rus - cpt. (‘76 Octavian Ureche), Samuel Botiş, Adrian Pop (‘85 Călin Tătar), Marcel Mureşan, Vlad Ortelecan (‘72 Darius Ungur) şi Andrei Pop (‘86 George Porumb). Rezerve: Emil Deac – Marius Moş. Antrenor: Adrian Deac. Delegat: Alex Mureşan

Au arbitrat: la centru Răzvan Lădar (Şimleu Silvaniei), asistenţi Andrei Morar (Zalău) şi Călin Argyelan (Suplacu de Barcău)

Cartonaş roşu: R. Porumb (‘16)

Observator AJF: Mihai Ghidali (Zalău)

Jucătorul meciului: Adelin Neaga

Mai multe pe acest subiect în ediţia tipărită a ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 11 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL