Connect with us

Ştiri din Sălaj

Viteză pe vreme ploioasă – derapaje periculoase


O maşină în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat pe Meseş


Un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani şi în care se aflau cinci persoane, inclusiv un copil, s-a răsturnat duminică într-o curbă pe Meseş, în apropiere de Zalău.

Accidentul, petrecut la ora 17.45, pe banda de coborâre spre Zalău, a avut loc din cauza vitezei neadaptate în curbă, în condiţiile în care şoseaua era umedă. Maşina a derapat, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat la marginea drumului.

La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de intervenţie, de la poliţie, pompieri şi ambulanţă. Pompierii militari de la Detaşamentul Zalău au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi cu o autospecială de descarcerare grea.

Norocul a făcut că, dintre cele cinci persoane din maşină, doar una a avut nevoie de îngrijiri medicale. O tânără de 26 de ani a fost transportată la Urgenţa Spitalului Judeţean.

Constatarea făcută în timp este că primele ploi de toamnă iau de fiecare dată şoferii prin surprindere pe Meseş.

Duminică, în afară de accidentul cu maşina răsturnată, au fost mai multe autoturisme care au derapat, dar, din fericire, incidentele nu s-au soldat cu victime şi şoferii care nu au fost suficient de grijulii să reducă viteza în curbe au plecat acasă doar cu maşinile îndoite şi cu o sperietură care îi va face mai atenţi pe viitor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj