Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: „Paula Ungureanu a fost 50% din echipa Rapidului”


La finalul victoriei obţinute de HC Zalău în faţa echipei din capitală, managerul grupării sălăjene a remarcat-o pe experimentata “portăriţă” care a avut câteva intervenţii foarte bune


Deşi a întâlnit o echipă nou-promovată, HC Zalău a avut parte de un duel disputat împotriva Rapidului, echipă care beneficiază de serviciile experimentatei “portăriţe” Paula Ungureanu. Chiar şi aşa, sălăjencele au făcut un nou meci bun în faţa propriilor suporteri şi în cele din urmă a obţinut o victorie la şase goluri diferenţă (26 – 20).

La finalul jocului, Gheorghe Tadici a fost mulţumit de jocul echipei sale, chiar dacă în repriza a doua au existat câteva probleme şi elevele sale au ratat aruncări de la 7 m, la fel cum s-a întâmplat şi cu CSM Bucureşti sau la Craiova. Sigur, şi Paula Ungureanu a “contribuit” la aceste ratări, deoarece fostul goal-keeper al Naţionalei a avut mai multe intervenţii salvatoare pentru formaţia giuleşteană.

De altfel, la finalul jocului, managerul grupării de la poalele Meseşului a remarcat-o pe Paula, pe care o consideră jumătate din echipa Rapidului!

„Aşa cum m-am aşteptat, a fost un meci greu, în ciuda faptului că este o echipă nou-promovată cu jucătoare experimentate, iar Paula Ungureanu a fost 50 la sută din echipă. E adevărat că nici jucătoarele noastre nu au respectat ceea ce au antrenat de o săptămână încoace. Însă, una peste alta, sunt mulţumit că echipa a muncit foarte mult. În prima repriză s-au concentrat foarte bine şi nu aş spune că în repriza a doua au făcut un joc mai puţin bun, dar au apărut anumite probleme, la fel ca şi cu Bucureştiul şi Craiova. Am obţinut o victorie la şase goluri diferenţă, dar puteam câştiga şi mai categoric. Dar, repet, sunt mulţumit de cum au jucat fetele şi am obţinut nişte puncte importante”, a declarat Gheorghe Tadici.

Pentru HC Zalău urmează sâmbătă un nou duel dificil, de această dată, în deplasare la Gloria Bistriţa.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL