Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, înaintea meciului cu Rapid Bucureşti: “O să fie un meci disputat”


Chiar dacă bucureştencele se află pe ultimul loc din Liga Florilor, managerul celor de la HC Zalău consideră că nu va fi un meci uşor pentru sălăjence, având în vedere că la echipa din capitală evoluează câteva jucătoare cu experienţă


HC Zalău se duealză cu Rapid Bucureşti, azi, de la ora 17.00 în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, într-un meci contând pentru etapa a III-a din Liga Florilor.

Rapid este nou-promovată în Liga Florilor şi momentan este “lanterna roşie”, dar cu toate acestea, Gheorghe Tadici consideră că echipa sa nu va avea parte de un meci uşor, având în vedere faptul că în lotul echipei din capitală se află jucătoare cu experienţă.

Cu toate acestea, managerul de la HC Zalău susţine că dacă sălăjencele vor beneficia de sprijinul suporterilor, Zalăul poate obţine o nouă victorie în campionat, după cea de răsunet obţinută în faţa celor de la CSM Bucureşti.

“O să fie un meci foarte disputat pentru că Rapid are opt-zece jucătoare foarte experimentate şi câteva jucătoare străine de Naţional. Am jucat bine în primele două etape, însă niciun meci nu seamănă cu altul. În acest sens, sper ca echipa să se mobilizeze şi să avem o formă sportivă bună. Cu susţinerea publicului, după cum s-a întâmplat şi în jocul cu CSM Bucureşti, putem spera la o victorie. Totul se va juca pe teren, acolo unde doresc să avem combativitate timp de 60 de minute, iar fetele să evolueze cel puţin la nivelul la care s-au aflat în primele două meciuri”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL