Connect with us

HANDBAL

Irina Ivan ar putea debuta în tricoul Zalăului


Transferul verii la HC Zalău nu a avut ocazia să evolueze pentru echipa sălăjeană din cauza unei accidentări. Totuşi, Ivan ar putea debuta în meciul cu Rapid


HC Zalău a reuşit în această vară să perfecteze mai multe transferuri, iar sub Meseş au venit mai multe jucătoare tinere şi cu potenţial, iar cel mai important transfer este fără doar şi poate cel al Irinei Ivan.

Însă, handbalista s-a accidentat şi a ratat toate turneele de pregătire, iar Gheorghe Tadici spera să o aibă la dispoziţie pentru jocul din prima etapă cu CSM Bucureşti, dar nu a fost să fie.

Nici la Craiova nu a debutat Irina Ivan în tricoul Zalăului şi toată lumea se întreba ce se întâmplă cu aceasta.

Între timp, Ivan a revenit la antrenamente şi antrenorul Gheorghe Tadici susţine că în funcţie de cum se prezintă aceasta va decide dacă o va convoca pentru meciul cu Rapid sau debutul Irinei se amână şi de această dată.

“Este posibil ca Irina Ivan să fie convocată pentru meciul cu Rapid Bucureşti, în funcţie de cum se simte. O să văd cum se prezintă la ultimele antrenamente şi dacă o să o pot convoca pentru acest meci sau nu”, ne-a spus Gheorghe Tadici.

Reamintim că Irina Ivan a venit în această vară la HC Zalău, după un sezon petrecut în Franţa la Le Havrea. Handbalista a jucat ani mulţi şi pe prima scenă a handbalului feminin românesc la echipe precum CSM Roman, “U” Cluj sau Gloria Bistriţa.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL