Connect with us

FOTBAL

Forţe proaspete. SCM Zalău a transferat un camerunez!


Dacă venirea ivorianului Oguy Didier Koula nu s-a mai concretizat, sălăjenii au reuşit totuşi să îşi întărească lotul cu un fotbalist de culoare


Acum câteva săptămâni, SCM Zalău a testat un fotbalist din Coasta de Fildeş. Este vorba de Oguy Didier Koula, un jucător din Coasta de Fildeş, dar care terminase junioratul în Franţa la PSG.

Deşi impresarul său venise cu referinţe bune, mijlocaşul african nu a mai fost reţinut în lotul pregătit de Alexandru Pop.

Cu toate acestea, Zalăul va beneficia totuşi de un jucător străin, este vorba de un atacant din Camerun, dar care deţine şi paşaport francez.

Arnoldryan Neuers, a poposit la poalele Meseşului încă de acum două săptămâni, alături de fratele său.

Până la urmă, la Zalău a rămas doar Arnoldryan, cel care se pregăteşte cot la cot cu Răzvan Dulap şi compania.

La începutul săptămânii, fotbalistul în vârstă de 23 de ani a semnat un contract cu SCM Zalău.

Există mici probleme, în ce priveşte cartea verde, dar conducerea clubului speră să rezolve mica problemă în cel mai scurt timp, cu atât mai mult cu cât e nevoie de forţe proaspete în compartimentul ofensiv.

De precizat că fotbalistul a venit la SCM tot pe filiera Astra Giurgiu.

“Jucătorul trebuia să vină la Astra, dar am renunţat la idee, deoarece în acest moment nu poate juca în faţa lui Alibec sau Budescu. El este însă un fotbalist interesant, care are potenţial. L-am trimis la Zalău, pentru a avea meciuri în picioare. Pentru Zalău mai avem încă doi jucători, încă unul din Camerun şi unul din Nigeria”, a declarat Costel Lazăr – directorul sportiv de la Astra Giurgiu, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

În carieră, jucătorul de culoare a evoluat la o echip de prima ligă din Camerun. În Europa, “Arnold” a mai jucat în ligile inferioare din Franţa, dar şi în liga secundă din Suedia.

Sursa FOTO: Sport Club Municipal Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL