Connect with us

HANDBAL

HC Zalău vrea un nou succes pe teren propriu


Gruparea pregătită de Gheorghe Tadici vrea să învingă şi Rapid Bucureşti şi să facă un meci mare în faţa propriilor spectatori la fel cum s-a întâmplat şi în prima etapă când Zalăul a învins CSM Bucureşti


Miercuri, ora 17.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău: HC Zalău – Rapid Bucureşti

Rapid Bucureşti a revenit în Liga Florilor după o pauză de un sezon. Giuleştencele au promovat în această vară pe prima scenă a handbalului feminin românesc şi chiar au reuşit câteva transferuri importante, printre care “portăriţa” Paula Ungureanu sau Elena Livrnikj.

În etapa a III-a, “rapidistele” sunt aşteptat la Zalău, acolo de unde CSM Bucureşti a plecat cu mâna goală. Elevele lui Gheorghe Tadici au făcut un meci mare împotriva fostei câştigătoare a Ligii Campionilor reuşind o victorie de senzaţie, lucru pe care şi-l propun sălăjencele şi pentru duelul cu Rapid.

După victoria cu CSM Bucureşti, pentru HC Zalău a urmat un eşec la limită la Craiova, după un joc bun prestat în Bănie. De cealaltă parte, Rapid a suferit două eşecuri în primele două etape, pe teren propriu împotriva celor de la Corona Braşov şi Gloria Bistriţa.

În aceste condiţii, giuleştencele sunt în căutarea primei victorii de la revenirea în Liga Florilor şi speră să o obţină tocmai la Zalău. Gheorghe Tadici consideră că echipa sa nu va avea parte de un meci uşor, dar cu o mobilizare excemplară şi cu sprijinul suporterilor se pot obţine alte trei puncte.

Partida dintre HC Zalău şi Rapid Bucureşti se dispută miercuri după-amiază de la ora 17.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”. Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu (ambii din Dâmboviţa), în timp ce observator va fi Ilie Vizitiu din Hunedoara.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL