Connect with us

Ştiri din Sălaj

ŞOCANT. Un adolescent a vrut să-şi omoare vecinul cu o furcă


Conflictul dintre cei doi a izbunit pe fondul unor neînţelegeri. Din câte se pare, adolescentul era supărat nevoie mare pe vecinul său care asculta muzică mult prea tare


Din păcate, de multe ori jungla se mută printre oameni, iar aceştia au comportamente pe care le vezi doar la cele mai feroce animale. Un caz asemănător, demn de junglă a avut loc şi duminică seara în comuna Buciumi.

Astfel, un scandal izbucnit între mai multe persoane de etnie rromă se putea încheia mortal. Din câte se pare, un adolescent de 17 ani a fost supărat pe vecinul său care ţinea o petrecere duminică seara. Tânărul l-ar fi rugat pe acesta să dea muzica mai încet, însă bărbatul l-a refuzat.

Ce a urmat? Adolescentul a luat o furcă cu care l-a atacat pe vecinul lui petrecăreţ şi i-a aplicat acestuia mai multe lovituri de furcă în zona capului şi i-a provocat răni grave acestuia.

Luni dimineaţa, agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar azi a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj