Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Vlad Opriş a reuşit o dublă pentru ACS FC Recea


Fotbalistul sălăjean a marcat două goluri în victoria obţinută de maramureşeni în faţa Industriei Galda de Jos, într-un meci contând pentru etapa a III-a din Liga a III-a


Fără doar şi poate, Vlad Opriş este un jucător cu reale calităţi, iar prin muncă şi seriozitate a ajuns să evolueze la nivelul Ligii a II-a, acolo unde a îmbrăcat tricoul unor formaţii precum Juventus Bucureşti, Foresta Suceava, CS Baloteşti sau Luceafărul Oradea.

Însă, începând din acest an, fundaşul şimleuan s-a alăturat altor doi sălăjeni la proiectul frumos care există la ACS Fotbal Comuna Recea (Liga a III-a), formaţie alături de care speră să promoveze în Liga a II-a. La maramureşeni, Opriş este coleg cu Romario Rus şi Adrian Micaş, ceilalţi sălăjeni din lotul echipei pregătite de Romică Buia.

Deşi a ajuns abia în această vară la Recea, Vlad Opriş s-a acomodat foarte repede în Maramureş şi la finalul săptămânii trecute chiar a reuşit să înscrie primele goluri pentru noua sa echipă, într-un joc în care ACS FC Recea a „demolat” cu 8 – 2 Industria Galda de Jos.

Fundaş central la bază, Opriş a fost folosit mijlocaş la închidere de Romică Buia în meciul pe care ACS FC Recea l-a disputat pe teren propriu contra Industriei Galda de Jos, într-un meci contând pentru etapa a III-a din Liga a III-a. Nu doar că a dat un randament foarte bun pe acel post, dar şimleuanul a şi izbutit să înscrie două goluri în poarta echipei din judeţul Alba.

Mai întâi, fotbalistul care a împlinit recent 23 de ani a marcat cu capul după o centrare primită din corner. În repriza secundă, Vlad Opriş a marcat din nou, după un şut cu dreptul, aproape de vinclu, realizând astfel dubla, prima dublă la acest nivel. Putem spune că şimleuanul şi-a făcut singur un cadou superb, având în vedere că în 9 septembrie şi-a serbat ziua de naştere.

„M-am acomodat uşor la Recea, pot spune că m-am obişnuit cu lucrul acesta. Mă simt bine pe postul nou şi de fapt mă simt bine oriunde, important este să joc”, ne-a declarat Vlad Opriş.

Pentru ACS FC Recea urmează în această după-amiază un meci dificil în faza a IV-a a Cupei României. Maramureşenii se deplasează la Cluj-Napoca pentru duelul cu Sănătatea, „specialista” acestei competiţii. „Ne aşteaptă un meci greu cu Sănătatea Cluj, dar noi mergem să câştigăm”, a mai spus fotbalistul şimleuan.

Meciul dintre Sănătatea Cluj şi ACS FC Recea va avea loc marţi după amiază, de la ora 16.30.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL