Connect with us

Ştiri din Sălaj

O motociclistă şi însoţitorul ei, grav răniţi într-un eveniment rutier în Sălaj


Aflaţi la bordul unei motociclete, doi tineri originari din judeţul Cluj au ajuns la spital cu răni grave, după ce vehiculul cu două roți s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă


Duminică plină de evenimente rutiere neplăcute în judeţul Sălaj. În doar câteva ore, s-a înregistrat trei accidente destul de grave, în care au fost implicaţi 11 oameni, şase dintre ei ajungând la spital.

Dacă despre evenimentele de la Cristur (comuna Crişeni) şi de pe Meseş am relatat deja, revenim cu un alt eveniment, mult mai grav, care s-a petrecut duminică după-amiază.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 14.00, pe Drumul Naţional 1C, ce face legătura între Dej şi Baia Mare.

Pe raza localităţii Răstoci (comuna Ileanda), o motocicletă – pe care se aflau doi tineri din judeţul Cluj – a fost implicată într-un accident grav.

În timp ce conducea motocicleta, o tânără în vârstă de 27 de ani nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta şi a pierdut controlul direcţiei.

Vehiculul cu două roţi s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. În urma impactului, clujeanca şi însoţitorul acestuia – un tânăr tot din judeţul vecin, au fost grav răniţi.

Victimele au primit primele îngijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportate de urgenţă la spital.

Testarea cu alcooltestul a stabilit că şoferita nu consumase alcool.

Poliţiştii sălăjeni continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj