Connect with us

Ştiri din Sălaj

Accident rutier cu trei victime în Sălaj


Duminică după-amiază, un autoturism FORD în care se aflau patru persoane a “plonjat” aproape 10 metri şi s-a oprit în gardul parcului de joacă din localitatea Cristur (comuna Crişeni). Trei persoane, între care un copil, au ajuns la spital


Eveniment rutier spectaculos în această după-amiază pe drumul Judeţean DJ 108 D, ce face legătura între oraşul Zalău şi Cehu Silvaniei.

Pe raza localităţii Cristur (comuna Crişeni), un autoturism marca Ford – în care se aflau patru persoane – a părăsit carosabilul şi a “plonjat” aproximativ 10 metri şi s-a oprit în gardul parcului de joacă din centrul localităţii, pe care l-a deteriorat serios.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie de la poliţie, pompieri şi ambulanţă.

Pompierii militari de la Detaşamentul Zalău au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi cu o autospecială de descarcerare grea.

Până la urmă, niciuna dintre cele patru persoane aflate la bordul maşinii – trei adulţi şi un minor – nu au fost încarcerate.

Trei dintre acestea au suferit răni. Victimele, adică doi adulţi şi copilul au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Zalău.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj