Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a pierdut la limită în deplasarea de la Bistriţa


Gruparea pregătită de Alexandru Pop a fost învinsă de Unu Fotbal Club Gloria, după un gol primit în ultimul sfert de oră al întâlnirii. Astfel, se amână prima victorie obţinută de sălăjeni în Liga a III-a


SCM Zalău este echipa care reprezintă judeţul Sălaj în Liga a III-a. După două etape în care formaţia pregătită de Alexandru Pop a strâns un punct contra celor de la Viitorul Şelimbăr şi a pierdut împotriva Unirii Dej, zălăuanii sperau la prima victorie în deplasarea de la Bistriţa.

Gruparea bistriţeană nu a reuşit niciun punct în primele două etape şi la fel ca şi zălăuanii, bistriţenii erau în căutarea primului succes din acest campionat.

Cu toate acestea, elevii lui Alexandru Pop au început foarte bine meciul şi puteau deschide rapid scorul, însă, din 4 metri, Bogdan Boje a nimerit doar bara.

De cealaltă parte, bistriţenii au încercat să dea replica, însă a fost una palidă şi în toată prima repriză s-au apropiat o singură dată periculos de poarta lui Claudiu Băican, însă experimentatul goalkeeper a fost de netrecut.

Sebastian Culda a trecut şi el pe lângă deschiderea scorului, însă, s-a remarcat şi portarul Gloriei, nimeni altul decât Călin Albuţ, portar ce are peste 200 de meciuri în Liga 1. Ajuns la 38 de ani, Albuţ s-a întors în această vară la Bistriţa.

Zălăuanii au mai avut câteva şanse în prima repriză de a marca, însă, fără efect pe tabelă, iar prima repriză s-a încheiat cu un scor alb.

În partea secundă, tot SCM Zalău a fost echipa mai periculoasă şi care a căutat în permanenţă golul, dar s-a lovit de zidul din poarta bistriţenilor, Albuţ fiind de fiecare dată la post.

Contrar cursului jocului, în minutul 75, după o fază fixă, mingea ajunge la Mihai Cazan, care deschide scorul pentru Gloria.

Ultimul sfert de oră a fost unul infernal, dar SCM Zalău nu a izbutit egalarea. Gloria a terminat în inferioritate numerică partida după eliminarea lui Birtalan Alpar pentru cumul de cartonaşe galbene.

N-a fost să fie la Bistriţa prima victorie din Liga a III-a, poate că va fi pe teren propriu, la Zalău, în etapa următoare când SCM va întâlni Avântul Reghin.


Unu Fotbal Club Gloria – SCM Zalău 1 – 0 (0 – 0)

A marcat: Mihai Cazan (’75)

Gloria: Călin Albuț – Bogdan Milandru, Roberto Hășnaș, Lorincz Jozsef, Birtalan Alpar, Ionuț Chirlejan, Claudiu Meșter, Adrian Nalați (cpt), Raul Suciu, Ovidiu Stoianof și Marius Curtuiuș. Rezerve: Sergiu Mureșan – Viorel Cilean, Ionuț Dobrea, Cristian Minta, Rareș Băldean, Cristian Mihai și Mihai Cazan. Antrenor: Dan Matei. Antrenor secund: Dorel Zegrean. Delegat: Eugen Voica

SCM Zalău: Claudiu Băican (cpt.) – Andrei Şumlea, Călin Cristian, Răzvan Dulap, Denis Laza (’67 Daniel Supuran), Florin Pop (’59 Raul Saroşi), Denis Cubaş, Sebastian Cluda, Raul Vitan, Sebastian Duma (’86 Alex Turcu) şi Bogdan Boje (’74 Vlad Marin). Rezerve: Andrei Pop – Rareş Petruţ-Pop, Varga Markusz. Antrenor: Alexandru Pop. Delegat: Vasile Jula

Cartonaşe galbene: Roberto Hăşnaş (’23), Lorincz Jozsef (’54) şi Raul Suciu (’73), respectiv Bogdan Boje (’54), Denis Cubaş (’85) şi Cristian Călin (’90+4)

Cartonaş roşu: Birtalan Alpar (’89)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL