Connect with us

ARTE MARTIALE

Fondatorul karate fudokan, prezent la Zalău. Sensei a susţinut un seminar şi a fost prezent la Cupa Seiko


Renumitul Ilija Jorga a fost prezent în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Corneliu Coposu”, acolo unde sâmbătă dimineaţa a susţinut un seminar alături de zeci de participanţi. Sensei a fost prezent şi la Cupa Seiko, competiţie ce a debutat de la ora 12.00, în aceeaşi locaţie


Vizită de gală în judeţul Sălaj. Nimeni altul decât nepotul istoricului Nicolae Iorga şi totodată fondatorul karate fudokan a ajuns sâmbătă la Zalău.

Este vorba despre Prof. Dr. Ilija Jorga SOKE 10 DAN, cel care mai întâi de toate a făcut o vizită la Primăria Zalău.

Acesta a susţinut un seminar în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Corneliu Coposu” din Zalău, după care a fost prezent la ediţia a doua a Cupei Seiko, competiţie organizată de Club Sportiv Seiko Zalău, condus de Călin Marincaş.

Copiii care participă la competiţie, au avut ocazia să participe şi la seminarul condus de Jorga şi au dat dovadă de multă atenţie şi curiozitate, ascultând tot ce a avut de spus fondatorul karate fudokan.

Ediţia a doua a Cupei Seiko a debutat sâmbătă, la ora 12.00, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Corneliu Coposu”.

Vom reveni şi cu o galerie foto de la acest eveniment.

Însă, despre ce s-a întâmplat la competiţie, precum şi mai multe detalii de la acest eveniment special şi un mic interviu cu Ilija Jorga, în ziarul Sportul Sălăjean din 11 septembrie. 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE