Connect with us

FOTBAL

Dan Ghiurco: “Nu mai există grupul de la Mirşid, acum vorbim despre familia de la Jibou!”


Primarul oraşului Jibou este încântat de jucătorii transferaţi în această vară de la campioana Sălajului, pe care îi consideră acum ca şi copiii Jiboului


Ţintarul pentru Liga a IV-a Sălaj a adus încă din prima etapă faţă în faţă Rapid Jibou şi Sportul Şimleu, adică formaţiile creditate la prima poziţie în acest sezon.

Până la urmă, formaţia de de Someş a câştigat partida destul de clar (scor 3 – 1), în faţa unor tribune arhipline.

Spectator de lux la jocul de pe Stadionul “Rapid”, primarul Dan Ghiurco a fost foarte încântat, atât de noua echipă a Jiboului, cât şi de afluenţa mare de spectatori.

“Noi, toţi iubitorii fotbalului din Jibou suntem mulţumiţi, încântaţi că am debutat cu o asemenea victorie în noul campionat. Nu ne aşteptam, suntem plăcut surprinşi de numărul mare de spectatori. Niciodată nu a fost atâta lume la un meci la noi! A fost un record absolut în Jibou, în ceea ce priveşte numărul de spectatori, undeva la peste 600. Acesta e un aspect extraordinar”, ne-a declarat edilul oraşului de pe Someş.

În ce priveşte lotul echipei pregătite acum de Emil Ionaş şi Nicolae Daroţi, primarul consideră că Jiboul nu a avut de mult timp un grup atât de puternic. Acesta i-a primit cu braţele deschise pe cei opt jucători ai campioanei Unirea Mirşid, care în această vară s-au transferat la Rapid.

“Nu mai există grupul de la Mirşid, acum vorbim despre familia de la Jibou. Campionii s-au integrat foarte bine, eu personal spun ce am spus şi înainte. Pe lângă valoarea lor fotbalistică, şi partea asta de seriozitate, de implicare şi de exemplu personal pentru tinerii fotbalişti, înseamnă foarte mult. Suntem foarte încântaţi că am reuşit să facem o familie aici, la Jibou”, a precizat Dan Ghiurco cu satisfacţie.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 4 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL