Connect with us

FOTBAL

Primele plecări de la SCM Zalău!


La doar două etape de la startul Ligii a III-a, conducerea grupării sălăjene a reziliat contractul cu doi jucători, care nu au fost pe placul conducerii şi a staff-ului tehnic


Doar în ultima săptămână, SCM Zalău a adus vreo patru jucători, toţi cu experienţă la nivel de Liga a III-a, chiar şi mai sus.

Este vorba de Raul Vitan, Sebastian Culda, Ervin Kinczel şi Denis Cubaş. În aceste condiţii, conducerea a trebuit să mai şi renunţe la jucătorii care nu au confirmat în partidele amicale, dar cu care au semnat contracte.

Adus de la Industria Galda, David Sîrbu a apucat să joace în partida cu Unirea Dej, însă doar până în minutul 56 când a fost înlocuit cu Daniel Supuran. Sîrbu nu a mai făcut parte din lot şi la partida cu Viitorul Şelimbăr, iar conducerea a renunţat la serviciile sale, mai ales că grila sa de formare pe care SCM trebuia să o plătească era foarte mare.

Între timp a fost pus pe liber şi atacantul Adelin Moroşan, transferat de la CS Atletic Zalău.  El şi Andrei Şumlea erau ultimii “mohicani” din lotul lui SCM ce veniseră în vară de la gruparea condusă de Paul Hodiş. La reunirea lotului, sub comanda lui Alexandru Pop şi Claudiu Cornaci s-au aflat aproape 10 jucători de la Atletic!

“David Sîrbu şi-a reziliat contractual cu SCM. Era şi greu să îl transferăm pentru că avea grilă de formare foarte mare. A fost anunţat şi Adelin Moroşan că nu intră în planurile noastre. S-a văzut că el încă nu este pentru nivelul Ligii a III-a”, a spus antrenorul Alexandru Pop.

Dacă Sîrbu a apucat să joace un joc la SCM, Adelin Moroşan a evoluat doar în partidele amicale şi a marcat un gol în amicalul cu CS Barcău Nuşfalău.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 4 septembrie. 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL