Connect with us

FOTBAL

Prima deplasare din campionat pentru SCM Zalău


În cadrul etapei a III-a, SCM Zalău va evolua pe terenul penultimei clasate, ACS Unu Fotbal Gloria Bistriţa, formaţie care a pierdut primele două jocuri cu Sănătatea Cluj şi Unirea Alba Iulia


După două jocuri consecutive pe teren propriu, SCM Zalău a obţinut un punct, din confruntarea cu Viitorul Şelimbăr.

În continuare, gruparea zălăuană este ultima clasată, la -5 puncte, astfel că mai trebuie să tragă din greu până să scape de “lanterna roşie”.

O pâine bună de mâncat pentru echipa antrenată de Alexandru Pop va fi în etapa a III-a, când SCM va susţine primul meci din deplasare, din acest campionat.

Adversar este ACS Unu Fotbal Gloria Bistriţa, o umbră a echipei Gloria Bistriţa, care în urmă cu câţiva ani juca în prima ligă.

Totuşi, această grupare care reprezintă Bistriţa în Liga a III-a joacă la acest nivel de vreo trei ani, însă fără rezultate notabile.

Gruparea bistriţeană are în lot şi câţiva jucători cu experienţă ce au evoluat chiar şi în prima ligă, precum Nalaţi, Curtuiuş şi Stoianof.

Însă, Gloria are un început slab de campionat, astfel că în două jocuri a încasat şase goluri de la Sănătatea Cluj şi Unirea Alba Iulia, fără să marcheze niciunul.

Pentru meciul de la Bistriţa, SCM Zalău merge după punct sau puncte, având mare nevoie după cum se prezintă situaţia din clasament.

“Noi mergem la victorie în acest meci, dar sper să şi putem câştiga. Sperăm să aducem puncte fiindcă avem mare nevoie. Echipa din Bistriţa are câţiva jucători experimentaţi, dar şi noi stăm mult mai bine din punct de vedere al lotului”, ne-a declarat antrenorul Alexandru Pop, care la Bistriţa îşi va ispăşi ultima etapă de suspendare.

Sâmbătă, ora 17.00, Stadionul “Jean Pădureanu” din Bistriţa:

ACS Unu Fotbal Gloria Bistriţa – SCM Zalău

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 11 septembrie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL